سفر وزیر زراعت به بامیان

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۵/۳ - ۱۰:۳۶
بامیان

فصل نو برای زراعت بامیان رقم می‌خورد
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرهایش به ولایات، این بار به ولایت بامیان رفت.
وزیر زراعت صبح امروز پنج‌شنبه، با رسیدن به بامیان، با محمدظاهر زهیر والی بامیان دیدار کرد.
آقای زهیر در این دیدار از افزایش توجه وزارت زراعت به این ولایت قدردانی و از وزیر زراعت برای رهبری این توجهات، سپاس‌گزاری کرد.
در همین حال، نصیراحمد درانی در این دیدار گفت که امسال بودجه وزارت زراعت به بامیان تقریباً دوبرابر شده است (۲۲۰ میلیون افغانی بود که امسال ۴۲۰ میلیون افغانی شده است) و هم‌چنان توجهات ویژه به این ولایت صورت گرفته است. 

سفر وزیر به بامیان


وزیر زراعت گفت که افتتاح پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری، راه‌اندازی پروژه‌ی مصونیت غذایی، برنامه‌ریزی و عمل برای رشد اولین پارک ملی افغانستان (بند امیر)، ایجاد یک هزار فارم مرغداری خانه‌گی به بانوان این ولایت، از برنامه‌های جدیدی است که آنان در این سفر کلید خواهند زد.
بامیان که به سبد کچالوی افغانستان مشهور است، همواره از شمار ولایت‌های محروم بود. اما حالا با افزایش دوبرابری بودجه‌ی بخش زراعت و نیز بیش‌تر شدن فعالیت پروژه‌های زراعتی وزارت زراعت به این ولایت، در محراق کار و پیکار برای رشد زراعت قرار دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها