‎از قطع جنگلات و درختان جلغوزه در ولسوالی اله‌سای ولایت کاپیسا جلوگیری صورت گرفت

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۹ - ۹:۱۸
‎از قطع جنگلات و درختان جلغوزه در ولسوالی اله‌سای ولایت کاپیسا جلوگیری صورت گرفت

مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به ولسوالی اله‌سای سفر نموده و از  ساحات جنگلات درختان جلغوزه سیاه، جنگلات و علفچر ها را دیدن نمود.
‎ در این سفر، آقای روحانی همراه با بزرگان قومی محاسن سفیدان، مجاهدین و جوانان آن ولسوالی دیدار نموده و بر حفاظت خوب از جنگلات و جلوگیری از قطع جنگلات تاکید نمودند .
‎وی از تمامی اهالی آن ولسوالی خواسته شده تا در قسمت حفاظت و نگهداری جنگلات فعالانه سهم بگیرند و از قطع آن به‌طور جدی خوداری نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها