‎‌تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و بانک ملی افغان به امضأ رسید

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۳ - ۱۰:۱۳
‎د کرنې وزارت او د افغان ملي بانک ترمنځ د همکارۍ تفاهم لیک لاسلیک شو

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تفاهم نامه همکاری پرداخت معاشات را با بانک ملی افغان امضأ نمود.
‎مولوی عطا الله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با امضای تفاهم نامه گفت:« به منظور سهولت کارمندان وزارت زراعت،  ایجاد شفافیت بهتر، تقاضای این بانک و خدمت به مردم این تفاهم‌نامه به امضآ رسیده است».
‎دکتور شاکر جلالی، رییس هیات عامل بانک ملی افغان در این باره گفت:« بانک ملی افغان حدود 90 سال خدمت به مردم نموده است و اعتبار به‌دست آورده است، این بانک در زمان بحران‌های که در افغانستان به وجود آمده در کنار مردم افغانستان بوده است».
‎بانک ملی افغان اولین بانک در افغانستان بوده که در سال 1323 هـ. ش به همکاری عبدالمجید خان بنیان گذاری شده در بخش‌های مختلف به ویژه زراعت همکاری بیشتری نموده است.
‎پیش از این معاشات کارمندان وزارت زراعت در نوی کابل بانک پرداخت می‌شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS