معین زراعت و مالداری با مسوول موسسه MDC در افغانستان دیدار کرد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۱۵ - ۹:۴۱
دکرنې او مالدارۍ مرستيال په افغانستان کې د MDC مؤسسې مسوول سره وکتل

مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با ران مک‌کانون، رئیس اداره تعلیمی انکشاف پروژه‌ها ایالات متحده امریکا MDC    در افغانستان بحث و گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری در این دیدار گفت:« ما در بخش زراعت و مالداری مشکلات زیادی داریم، تخم‌های بذری کود کیمیاوی و و میکانیزه شدن زراعت ضرورت دهاقین و مالداران است.»
مولوی صدراعظم اضافه نمود:« سیلاب های اخیر در ولایات سبب تخریب زمین‌های زراعتی شده است، زلزله‌های اخیر زیان‌های را برای دهاقین و مالداران به‌جا مانده است، سبزی‌جات و میوه‌جات که فضل برداشت است از بین رفته است، ما از موسسات می‌خواهم که در این زمینه همکاری نمایند.»
مولوی صدراعظم نداشتن سردخانه‌ها را در مرکز و ولایات یک معضل دانسته و خواهان ساخت یا تکمیل ساختن سردخانه‌های نیمه کاره معیاری در کشور شده است.
ران مک‌کانون، رئیس اداره تعلیمی انکشاف پروژه ها ایالات متحده امریکا MDC  گفت: هدف اصلی ما عرضه خدمات در بخش آموزش و کمک‌های بشری است، یک بخش از کمک‌های بشری سکتور زراعت است، حالا که فرصت‌ها برای ساخت و پیشرفت مساعد شده است، ما آماده همکاری در این بخش هستیم.
ران مک کانون با انتقاد از رسانه‌های غربی می‌گوید، آنچه رسانه‌های جهان از افغانستان انعکاس می‌دهند تصویر غیر واقعی از حالت افغانستان است.MDC  یک موسسه خیریه در بخش ماین پاکی بوده، که نزدیک به 30 سال می‌شود در افغانستان فعالیت می‌کند

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها