معین زراعت و مالداری با مسوول موسسه MDC در افغانستان دیدار کرد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۱۵ - ۹:۴۱
دکرنې او مالدارۍ مرستيال په افغانستان کې د MDC مؤسسې مسوول سره وکتل

مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با ران مک‌کانون، رئیس اداره تعلیمی انکشاف پروژه‌ها ایالات متحده امریکا MDC    در افغانستان بحث و گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری در این دیدار گفت:« ما در بخش زراعت و مالداری مشکلات زیادی داریم، تخم‌های بذری کود کیمیاوی و و میکانیزه شدن زراعت ضرورت دهاقین و مالداران است.»
مولوی صدراعظم اضافه نمود:« سیلاب های اخیر در ولایات سبب تخریب زمین‌های زراعتی شده است، زلزله‌های اخیر زیان‌های را برای دهاقین و مالداران به‌جا مانده است، سبزی‌جات و میوه‌جات که فضل برداشت است از بین رفته است، ما از موسسات می‌خواهم که در این زمینه همکاری نمایند.»
مولوی صدراعظم نداشتن سردخانه‌ها را در مرکز و ولایات یک معضل دانسته و خواهان ساخت یا تکمیل ساختن سردخانه‌های نیمه کاره معیاری در کشور شده است.
ران مک‌کانون، رئیس اداره تعلیمی انکشاف پروژه ها ایالات متحده امریکا MDC  گفت: هدف اصلی ما عرضه خدمات در بخش آموزش و کمک‌های بشری است، یک بخش از کمک‌های بشری سکتور زراعت است، حالا که فرصت‌ها برای ساخت و پیشرفت مساعد شده است، ما آماده همکاری در این بخش هستیم.
ران مک کانون با انتقاد از رسانه‌های غربی می‌گوید، آنچه رسانه‌های جهان از افغانستان انعکاس می‌دهند تصویر غیر واقعی از حالت افغانستان است.MDC  یک موسسه خیریه در بخش ماین پاکی بوده، که نزدیک به 30 سال می‌شود در افغانستان فعالیت می‌کند

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها