کار ساخت یک بند آبگردان در کندهار 80 درصد تکمیل شده است

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۹ - ۱۱:۲۶
کار ساخت یک بند آبگردان در کندهار 80 درصد تکمیل شده است

 

۲۹ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار از کار ساخت یک بند آب گردان در منطقه سوزنی ولسوالی شاه ولی کوت بازدید کرد
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری که جهت ارزیابی کار ساخت این چکدم به ولسوالی شاه ولی کوت سفر کرده است  در آن  معین زراعت و مالداری را ملا حسین خورشید رییس دفتر، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه، مولوی صدیق الله رییس تصدیق دهی تخم های بذری، مولوی نصرت رییس تفتیش داخلی و عبدالرحمن شیرزاد غوربندی رییس حفاظت نباتات  همراهی می‌کردند.
باشنده گان منطقه سوزنی ولسوالی شاه ولی کوت ولایت کندهار از ساخت ساز این بند استقبال کرده و خواستار ساختن چکدم های بیشتر در آن محل شدند شماری از باشنده گان ولسوالی شاه ولی کوت می‌گویند که ساخت این بند در افزایش آب در منظقه ما بسیار موثر بوده و اگر چند بند دیگر به مثل این ساخته شود مشکل کم آبی به گونه کامل در این منطقه خلاص می‌شود.
کار ساخت این بند آب گردان یا چکدم چهار ما قبل آغاز گردیده بود که به منظور افزایش آب های زیر زمینی و جلوگیری از ضایع شدن آب ساخت شده است و در حال حاظر کار ساخت آن در حدود 80 در صد تکمیل گردیده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۹:۱۴
Background image

در ولایت خوست، به‌منظور حمایت از معتادان پیشین و تقویت مالداری، بزهای ماده توزیع می‌شود

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرده است که داکتر میرویس و داکتر محمد ایوب، متخصصان بخش صحت حیوانی و مالداری این ریاست، با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۸:۵۶
Background image

امسال در کشور بیش از ۴.۵۴ میلیون متریک تُن گندم تولید شده است

بر اساس آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری در مجموع ۴.۵۴ میلیون متریک تُن گندم در کشور تولید شده است که از این میان ۴.۱۳ میلیون متریک تُن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

بازگشت به خبرها