سرپرست وزارت زراعت با رییس زراعت کاپیسا دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۸ - ۲۳:۲۷
سرپرست وزارت زراعت با رییس زراعت کاپیسا دیدار کرد


۷ سرطان ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عبد الرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مولوی روح الله روحانی رییس زراعت ولایت کاپیسا دیدار کرده و مشکلات دهقانان و گزارش خسارات سیلاب‌های اخیر به دهقانان در کاپیسا را استماع نمود 
این دیدار که در وزارت زراعت انجام شد در آن سرپرست وزارت زراعت پس از استماع گزارش فعالیت‌ها به رییس زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا هدایت داد تا احصایه دقیق از دهقانان و مالداران متضرر را ترتیب نماینده تا توسط وزارت زراعت برای‌شان کمک صورت بگیرید و تا حدی مشکلات شان حل گردد.
همچنان رییس زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا از سرپرست وزارت زراعت خواست تا در قسمت ایجاد باغچه‌های خانگی در پکتیا توجه نمایند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها