مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۸:۳۸
مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

۲۶ سرطان ۱۴۰۰
در آستانه فرارسیدن عید قربان، ریاست زراعت ولایت کابل، مبارزه علیه مرض کنگو در شهر و برخی از روستاها و ولسوالی‌های ولایت کابل را آغاز کرده است.
این برنامه در روستاها، مناطق و ساحاتی را در بر می‌گیرد که مواشی و طویله‌های حیوانات بیشتر در آن‌ وجود دارد و امکان موجودیت حیوانات آلوده به کنه‌ در آن زیاد است. این کمپاین به مدت هشت روز ادامه می‌یابد و در این مدت، طویله‌ها و حیوانات آلوده به کنه دواپاشی می‌شود‌.
تب کانگو (CCHF) یک مرض کشنده میکروبی (ویروسی) است که از حیوان به انسان نیز سرایت می‌کند. ناقل‌های عمده این ویروس گاو، گوسفند، بز و دیگر حیوانات است.
 ویروس این بیماری، به‌طور مستقیم از طریق گزیدن کنه‌ها و یا تماس با خون و گوشت حیوانات آلوده (منتن) به انسان سرایت می‌کند.
برای پیش‌گیری از ابتلا به کانگو، طویله‌ها و حیوانات مشکوک به داشتن این تب، دواپاشی و گوشت مصرفی خوب پخته می‌شود‌.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلوگیری از ابتلا به تب کانگو، همه‌ساله کمپاینی را راه‌اندازی و واکسین آن را بالای حیوانات تطبیق می‌کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۰:۷
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت بغلان را بررسی کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی به ولایت بغلان با والی این ولایت دیدار و در جلسه‌ای با مسئولین ریاست زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

در بادغیس برای ۵۰۰ مالدار کیت‌های شیردوشی توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به هدف حمایت از مالداران و بهبود روند جمع‌آوری صحی و معیاری محصولات حیوانی، برای ۵۰۰ تن مالدار در ولسوالی آبکمری و مرکز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۹:۴۴
Background image

در تخار برای محصلین انستیتیوت وترنری فرخار برنامه آموزشی و عملی صحت حیوانی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، برنامه آموزشی و عملی صحت حیوانی را به هدف ارتقای دانش مسلکی و مهارت‌های عملی محصلین انستیتیوت وترنری ولسوالی فرخار، در. . .

BACK TO NEWS