وزارت زراعت در گزارش نظارت از برنامه حساب‌دهی دولت به ملت در میان وزارت‌خانه‌ها، جایگاه اول را گرفت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۷ - ۱۶:۰
وزارت زراعت در گزارش نظارت از برنامه حساب‌دهی دولت به ملت در میان وزارت‌خانه‌ها، جایگاه اول را گرفت

۷سرطان ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در گزارش تحلیلی نظارت کمیسیون دسترسی به اطلاعات از برنامه حساب‌دهی دولت به ملت سال ۱۳۹۹، در میان تمامی وزارت‌خانه‌ها جایگاه اول و در میان واحدهای بودجوی جایگاه دوم را به‌خود اختصاص داده است.
براساس گزارشی که کمیسیون دسترسی به اطلاعات از برنامه حساب‌دهی دولت به ملت تهیه کرده است، نشان می‌دهد که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در میان تمامی وزارت‌خانه‌ها، بیشترین شاخص‌های درنظر گرفته شده از سوی این کمیسیون را در برنامه حساب‌دهی دولت به ملت در سال ۱۳۹۹، رعایت کرده است. رقم شاخص‌های‌ رعایت شده از سوی وزارت زراعت، در این گزارش به ۸۱ درصد می‌رسد.
کمیسیون دسترسی به اطلاعات می‌گوید که در برنامه حساب‌دهی دولت به ملت که از اول دلو سال گذشته شروع و تا تاریخ ۱۸ حوت ۱۳۹۹ ادامه داشت، ۶۴ وزارت‌، اداره و ریاست‌های مستقل، ستره محکمه، هردو مجلس شورای ملی و لوی‌ سارنوالی شرکت داشتند.
کمیسیون دسترسی به اطلاعات در گزارش خود گفته است که برای نظارت از برنامه حساب‌دهی دولت به ملت یازده شاخص را درنظر گرفت و پس از تحلیل یافته‌هایش ادارات را به سه دسته تقسیم‌بندی کرده است. اداراتی که در ارایه گزارش حساب‌دهی‌شان بیشتر از هفتاد درصد شاخص‌ها را رعایت کرده، در جایگاه اول، نهادهایی که از ۵۰ تا ۶۹ درصد شاخص‌ها را درنظر داشته در جایگاه دوم و اداراتی که کم‌تر از ۵۰ درصد شاخص‌ها را رعایت کرده، در جایگاه‌ نهادهای ضعیف قرار گرفته‌اند.
در میان وزارت‌خانه‌ها، وزارت زراعت بلندترین امتیاز، یعنی ۸۱ درصد شاخص‌ها را رعایت کرده و در صدر وزارت‌خانه‌ها قرار گرفته است.
در برنامه حساب‌دهی دولت و به ملت سال ۱۳۹۹، داکتر انوارالحق‌ احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری شرکت داشت و در کنفرانسی از تمام دست‌آوردها و برنامه‌های سال ۱۴۰۰ این وزارت گزارش داد. آقای احدی هم‌چنین در این کنفرانس به تمامی پرسش‌های خبرنگاران و دیگر شرکت‌کنندگان برنامه پاسخ داد.
وزارت زراعت،‌ آبیاری و مالداری، هم‌چنین از طریق وبسایت و شبکه‌های اجتماعی خود از کارکردها و برنامه‌های خود به طور منظم گزارش داده است.

اسناد

وزارت زراعت در گزارش نظارت از برنامه حساب‌دهی دولت به ملت در میان وزارت‌خانه‌ها، جایگاه اول را گرفت

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها