گفتگوی مشورتی معین مالی و اداری با رییسان ولایات در باره تعیینات و تشکیل وزارت زراعت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۱ - ۱۵:۱۹
گفتگوی مشورتی معین مالی و اداری با رییسان ولایات در باره تعیینات و تشکیل وزارت زراعت

۳۱ جوزای ۱۴۰۰
عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز از طریق ویدیو کنفرانس پیرامون تشکیل و تعیینات سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ سکتور زراعت، همراه با رییسان اداره زراعت ولایات مشورت کرد.
آقای رفیعی گفت: «تشکیل و تعیینات سال گذشته نظر به نقشه‌ی جغرافیایی هر ولایت ساخته شده، تشکیل فعلی از طرف مقام عالی ریاست‌جمهوری تایید و منظور شده، نقشه راه زراعت افغانستان نظر به نیازمندی هر منطقه می‌باشد که ترتیب شده است. حال نیاز است مشوره شما  گرفته شود، تا کمبودات در تشکیل امسال در نظر گرفته شده و پُر گردد.»
معین مالی و اداری هم‌چنین افزود که تشکیل و تعیینات دهقان‌محور است و این گفتگو نیز به منظور مشورت با روسای ولایات در باره کارمندان است تا آنان بی‌سرنوشت نشوند. او تاکید کرد که هر کارمند باید مطابق به تخصص‌شان در بست‌ها تعیین گردند و در ضمن کارمندان مرکزی کم‌تر و کارمندان محلات و ولسوالی‌ها بیشتر شده‌اند. او گفت که این تغییر به منظور عرضه خدمات بیشتر به مردم به‌وجود آمده است.
در این گفتگوی مشورتی ویدیوی، رییسان اداره زراعت ولایات، نظریات و پیشنهادات‌شان را شریک ساخته و خواستار توجه رهبری مقام وزارت شدند. تعدادی از رییسان ولایتی خواستار افزایش کارمندان شدند. آنان تاکید کردند که در تعیینات جدید نظریات و پیشنهادات‌شان درنظر گرفته شود و در تقرری‌ها مشورت صورت گیرد.
عبدالهادی رفیعی در جمع‌بندی این نشست گفت: «نظر به امکانات به همه‌ی ولایات خدمات عرضه و خواست‌های شما در نظر گرفته می‌شود. تشکیل هم براساس اولویت‌ها ساخته شده تا زراعت انکشاف داده شود.»
رییسان اداره زراعت ولایات خواستند تا در آینده نیز چنین کنفرانس‌هایی راه‌اندازی شود تا بتوانند نیازمندی‌های مردم و ریاست‌های زراعت را مستقیم به مسوولان رده‌اول وزارت برسانند.
این نشست با حضور رییسان منابع بشری و امور ولایات و تعدادی از مشاورین بخش منابع بشری وزارت زراعت در اتاق نشست‌های معین مالی و اداری راه‌اندازی شده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر تحت ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رییس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در این نشست، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲۸
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان با حضور مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت  در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در آغاز نشست، آیاتی. . .

بازگشت به خبرها