کمپاین واکسیناسیون حیوانات خانگی در بلخ آغاز شد

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۳:۴۰
کمپاین واکسیناسیون حیوانات خانگی در بلخ آغاز شد

۱۰ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، کمپاین تطبیق واکسین‌های بروسلوز و طبق را برای کنترول و از بین بردن بیماری‌های حیوانی آغاز کرده است.
در این دور کمپاین، ۹۷هزار و ۳۶۹ دوز واکسین‌ بروسلوز بالای ۷۸هزار و ۸۹۲ بُز و گوسفند یک الی سه ساله، ۱۸هزار و ۴۷۷ دوز بالای گوساله‌های چهار ماهه الی یک سال و همین‌طور ۱۲۰هزار دوز دیگر بالای گاوهای شیری و گوساله تطبیق می‌شود.
ریاست زراعت ولایت بلخ از تمام مالدارانی که شامل مراکز جمع‌آوری شیر هستند خواسته تا به کلینیک‌های ساحوی صحت حیوانی مراجعه کرده و مواشی‌شان را واکسین نمایند .
بروسلوز یک بیماری مشترک بین انسان‌ها و حیوانات و در صورت گسترش این بیماری، باعث تلف شدن حیوانات شده و همین‌طور به آسانی به انسان‌ها منتقل می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها