بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری در هفته آب و برق از ولایت پروان آغاز شد.

content_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۷:۱۶
بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری در هفته آب و برق از ولایت پروان آغاز شد.

۷ثور ۱۴۰۰
حشمت‌الله‌غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی، شیرشاه‌امیری معین زراعت و مالداری، فضل‌الدین عیار والی پروان، عبدالشکور قدوسی رئیس شورای ولایتی، شماری از مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره محلی پروان شبکه‌آبیاری منطقه سابی خیل ولسوالی بگرام این ولایت را به بهره‌برداری سپردند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در هفته آب‌و‌برق ۱۳۳ شبکه‌آبیاری را در ۱۱ ولایت تکمیل و در عین حال کار ۱۲۷ شبکه آبیاری دیگر را در ۱۴  ولایت آغاز کرد.
هم‌چنین در این هفته کار تنظیم ۱۵۱هزار  هکتار آبریزه در ۲۵ولایت کشور آغاز شد. ارزش مجموعی این پروژه‌ها بیش از  ۲.۸ میلیار افغانی است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای وزارت زراعت برگزار شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت با سخنرانی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، آغاز گردید.
در این نشست، مولوی عثمانی با تأکید بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

ریاست زراعت بلخ در همکاری با دفتر انکشاف صنایع وسایل زراعتی توزیع کرد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه همکاری‌های قبلی، با همکاری دفتر انکشاف صنایع برای دهقانان سروی‌شده جهت کشت ارزن و جواری به شکل قطاری، وسایل و مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

در دو ولسوالی کنر برای صدها خانواده نیازمند بز توزیع می‌شود

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر با همکاری مؤسسه «انوولوس»، در ولسوالی‌های منوره و شلتن این ولایت برای ۵۰۰ خانواده نیازمند بز و. . .

بازگشت به خبرها