گوشت و تخم بودنه؛ لذیذ و پُر فروش

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۴ - ۱۶:۳۰
گوشت و تخم بودنه؛ لذیذ و پُر فروش

هفته‌نامه‌ی دهقان / شجاع‌الحق‌نوری
 بودنه از جمله پرندگان کم‌یافت جهان است و دارای گوشت و تخم لذیذ می‌باشد. از لحاظ صحی نیز یکی از مواد غذایی پُر انرژی و مفید برای انسان‌ها به شمار می‌رود.
طی سال‌‌های اخیر کار‌و‌بار گوشت و تخم بودنه در افغانستان رونق یافته ‌است و چندین فارم برای تولید گوشت و تخم بودنه فعال شده‌اند.
حبیب‌الله‌همدرد یک ‌تن از داکتر وترنرانی است که در فارم «سه‌دره» ‌بامیان کار می‌کند. آقای همدرد می‌گوید بازار فروش محصولات بودنه گرم است و مردم علاقمند گوشت و تخم آن هستند. او گفت: «فارم بودنه را نُه‌ سال می‌شود که جور کردیم، شرکت بنام "سه‌دره" ‌بامیان یاد می‌شود، ۵۰ نفر در فارم‌های ما کار می‌کنند، روزانه در حدود پنج‌هزار بیضه تخم بودنه تولید می‌کنیم، همین‌گونه هفته‌وار سه الی پنج‌هزار بال بودنه تولید می‌کنیم.»
او می‌افزاید که مراکز تولید آن‌ها در کابل در ساحات ده‌سبز، شهرک حاجی‌نبی و سرک عرفانی موقعیت‌دارد و همین‌گونه در اکثر نواحی شهر کابل دوکان فروشات دارد. وی افزود: «فروش محصولات ما در رستورانت‌های کابل می‌باشد، هم‌چنان از طریق آنلاین نظر به فرمایش به دروازه منازل شهروندان کابل می‌رسانیم. هربسته بودنه را که دارای چهار بال می‌باشد حدود ۲۵۰افغانی فروش می‌کنیم، هربسته تخم آن را ۶۰ افغانی فروش می‌کنیم.»
حبیب‌الله همدرد می‌افزاید که آنان درنظر دارد تا در آینده‌های نزدیک یک رستوارنت بودنه نیز فعال کنند و کاروبار بودنه را گسترش دهند. وی تاکید می‌کند که بازار فروش محصولات بودنه خیلی گرم است و مشتریان آن زیاد شده‌است.
این شرکت در بخش‌های تولید گوشت، تخم و دانه مرغ نیز سرمایه‌گذاری کرده است. به گفته حبیب‌الله‌ همدرد، هفته‌وار حدود دوازده‌ الی بیست‌هزار جوجه مرغ تولید می‌کنند. همین‌گونه هفته‌وار یک تُن دانه مرغ نیز تولید می‌کنند. کارمندان این شرکت ماهانه از ۱۴ تا ۴۵هزار افغانی معاش دریافت می‌کنند و دانه‌های مرغ را به مرغ‌داران ولایت‌های میدان وردک،

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به سلسله برنامه‌های نظارت منظم از فعالیت‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار همراه با هیئت همکارش از مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت. . .

بازگشت به خبرها