وزیر زراعت برای افتتاح و بررسی پروژه‌های زراعتی وارد قندهار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۱۶:۵
وزیر زراعت برای افتتاح و بررسی پروژه‌های زراعتی وارد قندهار شد

۹ حمل ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور افتتاح پروژه بزرگ مدیریت منابع آبی ارغنداب، AWIRDP، افتتاح کار و بهره‌برداری ۳۰ سبزخانه، افتتاح کار و بازدید از ۹۱۱ کشمش‌خانه، ۴۸ باب سردخانه انار، بازدید از پنج هکتار باغ‌های تجارتی، ترویجی و نمایشی خُرما، وارد ولایت قندهار شد.
روح الله خانزاده والی کندهار، معاون و شماری از مسوولین امنیتی و ادارات ملکی در میدان هوایی احمد شاه بابا از وزیر زراعت و هیات همراه شان استقبال کردند.
آقای احدی در این سفر وضعیت کُلی زراعت و چالش‌ها در این عرصه را نیز مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد. در این سفر، وزیر زراعت را شمار دیگری از مسوولان این وزارت همراهی می‌کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها