سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در هرات ساخته می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ - ۱۴:۲۳
سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در هرات ساخته می‌شود

۲۳حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا در ساحه دشت حوض ولایت هرات، سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته بسازد.
یک هیات تخنیکی نیز از جانب وزارت زراعت به رهبری محمدآقا ملاخیل مشاور آبیاری معینیت آبیاری و منابع طبیعی وزارت به منظور بررسی چگونگی اجرای این پروژه به ولایت هرات رفته است.
اعضای این هیات با نمایندگان و بزرگان قریه‌های مربوط به ساحه دشت‌حوض ولسوالی انجیل دیدار کرده‌اند. آقای ملاخیل در این دیدار، گفته که هدف از این دیدار و سفر، پیدا کردن منابع آبی جهت احداث سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در ساحه دشت‌حوض می‌باشد. او گفت که یک تیم تخنیکی در همکاری با مردم برای بررسی‌های بیشتر به ساحه اعزام می‌شود. نمایندگان و بزرگان قریه‌های مربوط به ساحه دشت‌حوض، از این تصمیم وزارت زراعت استقبال کردند.
همزمان با احداث باغ‌های تجارتی پسته در این ساحه، زیره سیاه نیز در این ساحه کشت خواهد شد. کار اجرای این پروژه سال آینده شروع خواهد شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

بازدید و نظارت از شماری از  پروژه‌های آبیاری  در بخش زراعت در ولایت بدخشان 

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند بازدید و نظارت از پروژه‌های آبیاری موسسه شلتر فار لایف در این ولایت را انجام دادند. این بازدید به‌منظور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
Background image

در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از. . .

بازگشت به خبرها