سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در هرات ساخته می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ - ۱۴:۲۳
سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در هرات ساخته می‌شود

۲۳حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا در ساحه دشت حوض ولایت هرات، سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته بسازد.
یک هیات تخنیکی نیز از جانب وزارت زراعت به رهبری محمدآقا ملاخیل مشاور آبیاری معینیت آبیاری و منابع طبیعی وزارت به منظور بررسی چگونگی اجرای این پروژه به ولایت هرات رفته است.
اعضای این هیات با نمایندگان و بزرگان قریه‌های مربوط به ساحه دشت‌حوض ولسوالی انجیل دیدار کرده‌اند. آقای ملاخیل در این دیدار، گفته که هدف از این دیدار و سفر، پیدا کردن منابع آبی جهت احداث سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در ساحه دشت‌حوض می‌باشد. او گفت که یک تیم تخنیکی در همکاری با مردم برای بررسی‌های بیشتر به ساحه اعزام می‌شود. نمایندگان و بزرگان قریه‌های مربوط به ساحه دشت‌حوض، از این تصمیم وزارت زراعت استقبال کردند.
همزمان با احداث باغ‌های تجارتی پسته در این ساحه، زیره سیاه نیز در این ساحه کشت خواهد شد. کار اجرای این پروژه سال آینده شروع خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Background image

مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۴۳
Background image

برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در وزارت زراعت آغاز شد

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای شماری از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت آغاز شد.
این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

بازگشت به خبرها