دیدار وزیر زراعت از فابریکه شکر و یک فارم بزرگ گاوداری در قیصری ترکیه

content_admin
جمعه ۱۳۹۹/۱۲/۲۲ - ۹:۵۰
دیدار وزیر زراعت از فابریکه شکر و یک فارم بزرگ گاوداری در قیصری ترکیه

۲۲ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری جمهوری اسلامی افغانستان در ادامه‌ی حضورش در جمهوری ترکیه، از فابریکه‌ی شکر ولایت قیصری و یک فارم بزرگ گاوداری در این ولایت دیدن کرد.
در این دیدار، حسن اکای، رییس عمومی فابریکه‌ی شکر ولایت قیصری درباره‌ی فعالیت‌ها و برنامه‌های کاری‌شان به وزیر زراعت افغانستان معلومات داد.
آقای احدی که از بخش‌های مختلف این فابریکه دیدن می‌کرد، گفت که تجربه‌ی این نوع فابریکه‌ها و فارم‌ها می‌تواند برای به کارگیری در زراعت و مالداری افغانستان مفید و موثر باشد.
 فابریکه‌ی شکر قیصری، یک نهاد تولیدی بزرگ در ترکیه است که چندین فابریکه در زیرمجموعه‌اش دارد و روزانه بیش از ۳۰ هزار تُن شکر تولید می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS