معین آبیاری و منابع طبیعی پس از دریافت تقدیرنامه‌ی درجه‌یک: بیش‌تر کار می‌کنیم تا اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و افزایش یابد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۶:۲
معین آبیاری و منابع طبیعی پس از دریافت تقدیرنامه‌ی درجه‌یک بیش‌تر کار می‌کنیم تا اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و افزایش یابد

۱۶ حوت ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی از سوی محمداشرف غنی رییس جمهور کشور، به پاس‌ کارهای ارزنده‌اش، شایسته تقدیرنامه‌ی درجه‌یک دانسته و این تقدیرنامه برایش تفویض شده است.
تقدیرنامه‌ی معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در مراسم معرفی معین جدید زراعت و مالداری توسط داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به وی اهدا شد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی تقدیر آقای غفوری از سوی رییس جمهور کشور، ضمن ستایش از کارهای او، گفت «برای ما افتخار است که تقدیرنامه درجه اول برای معین صاحب [آبیاری و منابع طبیعی] منظور شده و بدون شک که کار کسی پنهان نمی‌مانَد و همه می‌دانیم که غفوری صاحب یک نقش بسیار اساسی در فعالیت‌های وزارت زراعت دارد و برای‌شان تبریک می‌گویم.»
آقای غفوری در سخنرانی‌اش از محمداشرف غنی رییس جمهور کشور به پاس این تقدیر و از داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت سپاس‌گزاری کرد. آقای غفوری گفت «این تقدیرها باعث می‌شود که ما بیش‌تر تلاش کنیم تا همان اعتمادی که وجود دارد حفظ شود و بیش‌تر گردد.»

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها