از ۸۰ کارمند وزارت زراعت برای بورسیه کوریای جنوبی امتحان گرفته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۴:۲
از ۸۰ کارمند وزارت زراعت برای بورسیه کوریای جنوبی امتحان گرفته شد

۱۳حوت ۱۳۹۹
ریاست منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از هشتاد تن از کارمندان این وزارت به منظور اعزام به بورسیه‌های ماستری در کوریای جنوبی، امتحان گرفت.
محمدهارون حَدران مسوول بورسیه‌های وزارت زراعت می‌گوید: «از تمام داوطلبان ۱۳۶ نفر شارلیست شده بودند و در امتحان ۸۰ نفر حاضر شدند. از این تعداد سه زن و ۷۷ کارمند مرد بودند و در صورت موفقیت عازم کشور کوریای جنوبی می‌شوند.»
از میان این افراد، دوازده تن که بلندترین نمرات را حاصل بگیرند، به این بورسیه‌ها فرستاده می‌شوند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها