ملاقات وزیر زراعت با والی بامیان پیرامون رشد زراعت و باغداری

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۴ - ۱۴:۸
ملاقات وزیر زراعت با والی بامیان پیرامون رشد زراعت و باغداری

۴ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی در دفتر کارش با سیدانور رحمتی، والی بامیان دیدار کرد. آنان در این دیدار روی طرح‌های رشد زراعت و باغداری و منابع طبیعی سخن گفتند.
سیدانور رحمتی والی بامیان، ضمن تشکر از برنامه‌های تطبیق شده‌ی وزارت زراعت در سال ۱۳۹۹ در ولایت بامیان، گفت که این ولایت، ظرفیت‌های متنوع در زراعت و باغداری دارد و در کنار کچالو، برخی از محصولات این ولایت مانند سیب، ناک، زردآلو و گیلاس رشد چشم‌گیر داشته است. با توجه به این موضوع، والی بامیان گسترش برنامه‌های وزارت زراعت در بخش‌های باغداری یادشده را خواستار گردید.
والی بامیان یادآور شد «ساختمان‌های ایجاد شده بر اساس طرح مدیریت محصولات زراعتی در سال ۱۳۹۹، در بهبود بهای سیب و کچالو نقش عمده ایفا کرده است و خواستار ساخت ۱۰۰ ذخیره‌گاه کچالوی باقی‌مانده هستیم.»
آقای رحمتی افزود «در بخش مالداری و تنظیم چراگاه‌ها در بامیان ظرفیت وجود دارد و از وزارت خواهش داریم که ساخت کمربند سبز در اطراف بند امیر را در برنامه داشته باشند.»
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در پایان این ملاقات گفت که مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت، تعهداتی که داشته را عملی می‌کند و درباره‌ی کمربند سبز در اطراف بند امیر، هدایت می‌دهیم که کار آن سرعت داده شود و در آینده عملی گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها