امسال در ننگرهار یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ میوه ساخته شده است

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۶:۴۵
امسال در ننگرهار یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ میوه ساخته شده است ۱۷ جدی ۱۳۹۹ مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که امسال در این ولایت، به منظور رشد باغداری، باغ‌های میوه ساخته‌اند. انعام‌الله صافی رییس زراعت ولایت ننگرهار می‌گوید که توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در ننگرهار، در سال مالی ۱۳۹۹ یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ‌های جدید میوه ساخته‌اند که در کنار میوه‌های دیگر، شامل درختان همیشه سبز، یا ستروس نیز می‌شود. در کنار ساخت این مقدار باغ، به باغداران برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده و

۱۷ جدی ۱۳۹۹
مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که امسال در این ولایت، به منظور رشد باغداری، باغ‌های میوه ساخته‌اند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت ولایت ننگرهار می‌گوید که توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در ننگرهار، در سال مالی ۱۳۹۹ یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ‌های جدید میوه ساخته‌اند که در کنار میوه‌های دیگر، شامل درختان همیشه سبز، یا ستروس نیز می‌شود.
در کنار ساخت این مقدار باغ، به باغداران برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده و به آنان وسایل مرتبط و کود کیمیایی نیز توزیع شده است.
ریاست زراعت ننگرهار می‌گوید که می‌کوشند که در این ولایت، به صورت ملکی باغ‌های میوه بسازند و به باغداران زمینه‌ی آموزش‌های نظری و عملی را فراهم کنند تا این ولایت در ساخت باغ‌ها و تولید میوه‌جات، به خودکفایی نزدیک شود.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها