پروژه ملی باغداری و مالداری، امسال بیش از ۱۷۲‌میلیون افغانی در تخار هزینه کرد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۶:۳۲
پروژه ملی باغداری و مالداری، امسال بیش از ۱۷۲‌میلیون افغانی در تخار هزینه کرد

۱۸ جدی ۱۳۹۹
پروژه ملی باغداری و مالداری، NHLP وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری خورشیدی ۱۷۲ میلیون و ۱۳۷هزار و ۴۴۸ افغانی در بخش باغداری و مالداری در ولایت تخار هزینه کرده است.
سراج‌الدین مهربان رییس زراعت ولایت تخار می‌گوید، این پروژه در سال ۱۳۹۹ در این ولایت، ۱۱هزار و ۴۷۵ باغ میوه‌جات در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت کرده است و هم‌چنان ۶۲ باغ نمایشی گیلاس، ناک، سیب، چهارمغز و انگور ساخته است. رییس زراعت افزود: ‌«پروژه ملی باغداری امسال ۵۳۵ جریب باغ‌ پسته برای ۹۸ دهقان در ولسوالی‌های فرخار، دشت قلعه، چاه‌آب، رستاق، خواجه‌غار، اشکمش، نمک‌آب، کلفگان، بهارک و چال این ولایت ساخته است. هم‌چنان به ۳۲ دهقان پیش‌قدم مرد و ۱۲ خانم کمک شده و همین‌طور ۱۲۰ گروپ مرد در بخش باغداری و ۴۹ گروپ در بخش باغچه‌های خانه‌گی در این ولایت ایجاد شده که برای ۱۲۰ گروپ بخش باغداری در سال جاری ۵۰۰ خریطه کود یوریا، ۲۲۰ کیلوگرام میکسچر و ۳۶۰ لیتر روغن زمستانی آن‌ها توزیع کرده است.»
رییس  زراعت تخار افزود که پروژه ملی باغداری و مالداری برای باغدارن در سال جاری ۸۴۷ پایه کانکریتی انگور با لارن و سیم آن در ساحه‌ی هفت جریب باغ انگور و هفت ادویه بیولوژیکی برای ۱۴۰ گروپ باغداری در مرکز و ولسوالی‌های تخار توزیع کرده است.
پروژه ملی باغداری و مالداری امسال ۲۴ بسته جالی و پنج تانکر آب هر کدام با ظرفیت سه‌هزار لیتر برای باغ‌های پسته توزیع کرده است. توزیع چهارده کیت باغداری از قبیل اره، قیچی، کلان و خورد، لباس دواپاشی، موزه، عینک، فلیب چارت، تخته سفید، ماشین دواپاش، سلفرپاش و زینه به ۱۶ دهقان پیش‌قدم در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت و هم‌چنین آموزش اعضای ۵۴ گروپ مالداران در مورد اصلاح نسل حیوانات، اصلاح طویله و وقایه امراض مختلف حیوانی نیز شامل فعالیت‌های پروژه ملی باغداری و مالداری است.
این پروژه در سال جاری کیت‌های پروسس سبزیجات که شامل بیست‌وچهار قلم از قبیل دیگ، ملاقه، بالون گاز، منقل، میکسر، تشت، چاقو، مرتبان، سرکه، ستل، قاشق جوسر، ترازو، تخته آشپزی، بشکه و میز کلان می‌شود نیز به دهقانان پیش‌قدم در تخار توزیع کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت در ولایت بلخ و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده، نشست مهمی در مقام ولایت بلخ برگزار شد که در آن ملا محمد یوسف وفا والی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۰
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت مور پت‌دار در مرکز ولایت پنجشیر

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفت‌های مور پت‌دار و مور خیمه‌ساز در مرکز ولایت خبر داد.
مسئولان این ریاست می‌گویند، این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

بازگشت به خبرها