دیدار هیات رهبری افغانستان در نشست "اپتیکا" با صدراعظم پاکستان

user-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ - ۲۱:۲۲
دیدار هیات رهبری افغانستان در نشست "اپتیکا" با صدراعظم پاکستان


 ۱۱ جدی ۱۳۹۹
نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت، و حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جمهوری اسلامی افغانستان، در حاشیه‌ی نشست کمیته‌ی هماهنگی موافقت‌نامه‌ی تجارت و ترانزیت افغانستان – پاکستان (اپتیکا)، با عمران خان نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان دیدار کردند.
در آغاز این دیدار، نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت پیام محمداشرف غنی رییس جمهور جمهوری اسلامی افغانستان را به صدراعظم پاکستان تقدیم کرد.
در این ملاقات با صدر اعظم پاکستان، روی توسعه‌ی تجارت و ترانزیت و صادرات کالای افعانستان به پاکستان و از پاکستان به افغانستان و هم‌چنان تجارت افغانستان با آسیای جنوبی و آسیای میانه بحث صورت گرفت.
صدر اعظم پاکستان در این ملاقات گفت در  بخش‌های یادشده مسوولان پاکستانی در آینده با افغانستان از نزدیک کار می‌کنند و می‌خواهند که هر دو کشور از لحاظ اقتصادی با هم توسعه و انکشاف یابند. عمران خان ادامه داد، دو کشور موانع را در زمینه‌های یادشده از میان می‌بردارند.
در عین زمان، حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت گفت که جلسات تخنیکی کمیته‌ی کاری افغانستان و پاکستان (اپتیکا) جریان داشت و بالآخره پیش‌رفت‌های خوبی رخ داد. هم‌چنان تا دو هفته‌ی آینده یک هیات دیگر از هر دو جانب با هم ملاقات می‌کنند و روی توافقات بعدی تصمیم می‌گیرند و به موافقت می‌رسند. قرار است نشست بعدی هیات در ۱۰ تا ۱۲ جنوری برگزار شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۵:۸
Background image

آغاز رسمی کمپاین ملی نهال‌ شانی در ولایت فاریاب

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب تحت شعار «احیای زمین، سنت نبوی (ص)» ، با حضور مسوولان محلی  در پارک مرکزی شاروالی میمنه ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۷
Background image

تحویل تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی زاری بلخ

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه حمایت از دهاقین و تقویت کوپراتیف‌های زراعتی، یک عراده تراکتور کوچک نوع ۲۳ هاسپاور به همراه تجهیزات زراعتی مربوطه شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۶
Background image

ازدید هیأت وزارت زراعت از فعالیت‌های مؤسسه شورای پناهندگان دانمارک در ولسوالی سپین‌غر ننگرهار

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از فعالیت‌های مؤسسه  شورای پناهندگان. . .

بازگشت به خبرها