آغاز بهره‌برداری از ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۴:۵۵
آغاز بهره‌برداری از ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بلخ ۳ جدی ۱۳۹۹ داکتر انوارالحق احدی، ‌وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز ساخته شده توسط پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را با افتتاح چند ذخیره‌گاه پیاز در ولسوالی دهدادی به بهره‌برداری سپرد. این ذخیره‌گاه‌های پیاز در ۱۱ ولسوالی ولایت بلخ، با هزینه‌ی مجموعی ۱۴۷ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۴۰۰ افغانی ساخته شده است. معاون والی، رییس شورای ولایتی و شماری دیگر از مسوولان محلی ولایت بلخ و دهقانان، در این مراسم آقای احدی را همراهی می‌

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، ‌وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز ساخته شده توسط پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را با افتتاح چند ذخیره‌گاه پیاز در ولسوالی دهدادی به بهره‌برداری سپرد.
این ذخیره‌گاه‌های پیاز در ۱۱ ولسوالی ولایت بلخ، با هزینه‌ی مجموعی ۱۴۷ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۴۰۰ افغانی ساخته شده است.
معاون والی، رییس شورای ولایتی و شماری دیگر از مسوولان محلی ولایت بلخ و دهقانان، در این مراسم آقای احدی را همراهی می‌کردند.
غلام‌فاروق خپلواک، معاون مالی و اداری والی بلخ در این مراسم روی سرمایه‌گذاری در بخش باغداری و ماهی‌پروری و تطبیق پروژه‌های آبیاری تاکید کرد و خواهان ادامه‌ی پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت بلخ شد.
محمدافضل حدید، رییس شورای ولایتی بلخ نیز با اعلام حمایت از تطبیق پروژه‌های زراعتی در این ولایت، خواهان افزایش در میزان توزیع تخم‌های اصلاح‌شده بذری و کود کیمیایی برای دهقانان ولایت بلخ شد و گفت که دهقانان بیش‌تری در این ولایت فعالیت دارند و باید زراعت در این ولایت میکانیزه شود و میزان قرضه‌دهی افزایش یابد. او هم‌چنان خواست که در سال آینده توجه بیش‌تر به مالداری شود و نیز از آب دریای آمو برای زراعت در بلخ استفاده شود.
در ادامه انوارالحق احدی وزیر زراعت گفت که وزارت زراعت نه تنها در بلخ، بلکه در سطح کشور امسال به ارزش ۶.۸ میلیارد افغانی،‌ پروژه مدیریت محصولات زراعتی را آغاز کرد که شامل هزاران ساختمان (کشمش‌خانه، ذخیره‌گاه پیاز و کچالو و سردخانه‌ی صفرانرژی سیب و انار و توزیع ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی) می‌شود.
وزیر زراعت گفت که امسال در بلخ ۶۰۳ پروژه مدیریت محصولات زراعتی تطبیق شده است.
باید گفت که مجموع بودجه امسال وزارت زراعت برای ولایت بلخ ۶۸۳ میلیون افغانی بوده است. آقای احدی گفت که در سال آینده ضمن این که پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در بلخ تداوم می‌یابد، در بخش‌های آبیاری و مالداری، خودکفایی در سکتور لبنیات و روی باغداری از طریق پروژه‌های مختلف توجه می‌شود تا سرمایه‌گذاری بیش‌تر شود و مؤثریت کارها افزایش یابد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۶
Background image

د خرماوو بڼونو د ترویج په‌پار د کرنې وزارت هڅې؛ هلمند کې لسګونه جریبه نمونوي بڼونه پر حاصلاتو راغلل

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ه‍.ش
۸ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د هېواد په تودو سیمو کې د خرماوو د معیاري بڼونو د ترویج او پراختیا لپاره خپلې هڅې چټکې کړې دي، چې په همدې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۷
Background image

کمپاین جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت جوزجان آغاز شد

۴ جوزا ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، کمپاین سم‌پاشی و مبارزه علیه بیماری CCHF (تب خون‌دهنده کریمه ـ کانگو) را در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۴
Background image

میدان وردګو کې د کانګو ناروغۍ د مخنیوي کمپاین؛ د څارویو پلورونکو او قربانۍ اخیستونکو ته عامه پوهاوی ورکړل شو

۴ غبرګولي ۱۴۰۵ ھ.ش
۸ ذُی الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت په مرکز میدان ښار کې د لوی اختر د رارسېدو په مناسبت د وینه بهېدونکې تبې (کانګو) ناروغۍ د مخنیوي او کنټرول په موخه د عامه. . .

بازگشت به خبرها