نمونه‌ای از باغ‌های ساخته شده توسط پروژه انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری وزارت زراعت در ننگرهار

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۴:۲۱
نمونه‌ای از باغ‌های ساخته شده توسط پروژه انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری وزارت زراعت در ننگرهار

پروژه‌ی انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا «HVCDSP» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در یک سال گذشته بیش از ۵۰ جریب زمین را در ولسوالی شیوه و کامه ولایت ننگرهار باغ لیمو ساخته است.
قرار است در سال ۲۰۲۱ این پروژه بیش از ۵۰ جریب زمین دیگر را نیز در ولسوالی بهسود، بتی‌کوت، کوزکنر و کامه ننگرهار باغ لیمو بسازد. انعام‌الله ساپی رییس زراعت ننگرهار می‌گوید مشرقی، به خصوص ننگرهار، بهترین هوا، خاک و محیط را برای پرورش درختان همیشه سبز یا ستروس دارد. از همین خاطر هزاران جریب زمین را برای باشنده‌گان این ولایت باغ همیشه‌سبز ساخته‌اند و در تلاش افزایش و گسترش آن‌اند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها