نشست وزیر زراعت با نماینده‌گان تدارکات ملی و دو اتحادیه‌ی تولیدکننده و پروسس‌کننده‌ی مرغداری

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۴:۲۳
نشست وزیر زراعت با نماینده‌گان تدارکات ملی و دو اتحادیه‌ی تولیدکننده و پروسس‌کننده‌ی مرغداری


۲ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با نماینده‌گان تدارکات ملی و نماینده‌گان اتحادیه‌ی مرغداری ملی افغان و اتحادیه‌ی تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان مرغداری افغانستان دیدار کرد. در این دیدار، آنان روی چگونه‌گی آینده تدارک گوشت مرغ به نهادهای امنیتی صحبت کردند.
وزیر زراعت در این نشست گفت، هیأتی به منظور بررسی و ارزیابی همه‌جانبه ظرفیت تولید اتحادیه‌های یادشده از وزارت زراعت تعیین می‌گردد. به گفته‌ی آقای احدی، پس از آن نتایج ارزیابی به اداره‌ی تدارکات ملی جهت تصمیم‌گیری فرستاده می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها