پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در دایکندی افتتاح شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۱۱:۲۶
پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در دایکندی افتتاح شد


 ۱۷ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از افتتاح پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در این ولایت خبر داده می‌گوید که این پروژه شامل ساخت ذخایر آب، دیوارهای محافظتی و "پیپ‌اسکیم" می‌شود.
این پروژه با هزینه ۱۵ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۵۴۹ افغانی توسط سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد، FAO، تمویل و از طریق مؤسسه "آکسفام" تطبیق می‌شود.
ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که با اجرای این پروژه برای یک‌هزار و ۴۵۰ نفر زمینه‌ی کار فراهم می‌شود. این پروژه در چهار ولسوالی تطبیق می‌شود و به گفته‌ی ریاست زراعت دایکندی، صدها جریب زمین تحت آبیاری قرار می‌گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

بازگشت به خبرها