سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۵ - ۱۵:۳۲
سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی برگزار شد
۱۵قوس ۱۳۹۹
سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش تامین امنیت غذایی، با حضور اعضای این سازمان تحت نام «تاب‌آوری امنیت غذایی در کشورهای عضو»، از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد.
در این نشست وزیران زراعت، امنیت غذایی و خارجه کشورهای عضو شرکت داشتند.
این نشست که برای دو روز برگزار شده بود، در روز نخست روی موضوعات تخنیکی و در روز دوم در باره فیصله‌ها و برنامه‌های بعدی این سازمان بحث شد.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان، در سومین نشست عمومی سازمان همکاری‌های اسلامی در بخش امنیت غذایی، در باره تشویق و ترغیب تجارت میان کشورهای عضو این سازمان تاکید کرده گفت که برای گسترش تجارت میان کشورهای عضو باید یک شرایط ترجیحی به‌وجود بیاید. آقای احدی افزود که براساس این شرایط، کشورهای عضو باید قادر شوند تا به سادگی به تجارت و دادوستد میان هم‌دیگر بپردازند. به گفته‌ی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ایجاد شرایط ترجیحی به منظور تجارت، می‌توند بر امنیت غذایی و فقرزدایی در کشورهای عضو تاثیر مثبت به‌جا بگذارد.
داکتر انوارالحق احدی هم‌چنین در این نشست عمومی در باره برنامه‌ها و استراتیژی‌های آینده وزارت زراعت افغانستان صحبت کرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها