کار ساخت پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سمنگان تا یک هفته دیگر تکمیل می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۶:۵۸
کار ساخت پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سمنگان تا یک هفته دیگر تکمیل می‌شود

۱۱قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت ولایت سمنگان، می‌گویند کار تطبیق ۳۶۰ پروژه‌ی زراعتی مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی، تا یک هفته دیگر به پایان می‌رسد.
این پروژه‌ها شامل ساخت ۱۰۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۱۵۰ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۰ سردخانه صفرانرژی میوه‌جات و هم‌چنین توزیع ۱۰۰ دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات می‌شود. این پروژه‌ها با هزینه ۱۳۵ میلیون و ۹۴۳هزار و ۹۸۴ افغانی توسط وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده است. ده درصد این هزینه توسط مستفیدشوندگان تامین می‌شود.
ریاست زراعت سمنگان می‌گوید که کار ساخت اکثریت این سردخانه‌ها و ذخیره‌گاه به پایان رسیده و بخش کمی از کارهای تعدادی از این سردخانه‌ها و ذخیره‌گاه‌ها که باقی مانده است، یا یک هفته دیگر به پایان می‌رسد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با رئیس پروژه تاپی

۲۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مراد امانوف رئیس پروژه تاپی و خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان دیدار کرده و در مورد روند استملاک زمین‌های مسیر این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۳
Background image

ایجاد ۸ قطعه باغ زردآلو و آغاز کمپاین نهال‌شانی در بدخشان

۲۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه کمپاین نهال‌شانی، به تعداد ۸ قطعه باغ متمرکز زردآلو برای ۸ تن از دهقانان در ولسوالی اشکاشم ایجاد گردید. این باغ‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار و در هماهنگی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست هماهنگی تخنیکی میان وزارت زراعت و مؤسسات همکار برای انکشاف سکتور زراعت

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست هماهنگی و تخنیکی میان ریاست پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس پالیسی و پلان این وزارت، در. . .

بازگشت به خبرها