میزان تولید عسل در هرات، امسال به ۲۰۰ تُن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۶:۴۳
هرات کې د شاتو د تولید سږني کچه ۲۰۰ ټنو ته ورسېد


۱۰ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که امسال نزدیک به ۲۰۰ تُن عسل در این ولایت تولید شده است.
بشیراحمد آمر امور زراعتی ولایت هرات، می‌گوید که در سراسر این ولایت ۵۹۳ زنبورداری فعالیت دارد و این فارم‌ها، امسال ۲۰۰ متریک تُن عسل تولید کرده‌اند.
او افزود که همه ساله فارم‌های زنبورداری و کندوهای عسل در این ولایت رو به افزایش بوده است. بیش‌ترین عسل در ولسوالی‌های انجیل، مرکز شهر، گذره، کرخ، رباط سنگی، غوریان، ادرسکن، پشتون‌زرغون، اوبه، چشت شریف، شیندند و گلران تولید شده است.
در ولایت هرات، عسل با استفاده از دو روش به دست می‌‌آید: عسل کوهی و دوم عسل فارم‌های زنبورداری. عسل کوهی از کیفیت و قیمت بالایی برخوردار است. هر کیلو عسل در بازارهای داخلی ۷۰۰ تا یک‌هزار افغانی فروخته می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها