امسال ۳۵۰ فارم ماهی‌پروری جدید در کشور ساخته شده است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۵۷
امسال ۳۵۰ فارم ماهی‌پروری جدید در کشور ساخته شده است


۹ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست مالداری در وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری می‌گویند که در سال جاری ۳۵۰ ماهی‌پروری تولیدی و تکثیری در ۳۴ ولایت از طریق وزارت زراعت و سکتور خصوصی ساخته شده است.
خلیل فروغ آمر ماهی‌پروری در وزارت زراعت می‌گوید که امسال در مجموع ۱۰۰ ماهی‌پروری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت ساخته شده و در عین حال ۲۵۰ ماهی‌پروری دیگر، از طریق سکتور خصوصی در ولایات مختلف کشور ایجاد شده است.
پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، ۱۰۰ فارم ماهی‌پروری جدید را که شامل دو فارم تولید جوجه‌ماهی می‌شود در ولایت‌های کنر، بلخ، بغلان، لغمان، قندهار، خوست و هرات ساخته است که هر فارم تولیدی، ظرفیت تولید ۲.۷ تا سه متریک تُن ماهی و هر فارم تکثیری ظرفیت تولید دو میلیون و ۴۰۰ هزار جوجه‌ماهی را دارد.
خلیل‌الله فروغ می‌گوید: «نظر به بررسی‌ای که ما کردیم، امسال سطح تولید ماهی نیز، نظر به سال قبل یک هزار و ۵۰۰ تُن افزایش یافته است.»
این در حالی است که سال قبل میزان تولید ماهی به حدود ۱۰ هزار متریک تُن می‌رسید و امسال به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تُن می‌رسد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۴۵
Background image

توزیع بزهای شیرده برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی‌های چهاردره و علی‌آباد ولایت کندز

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تقویت معیشت خانواده‌های بی‌بضاعت و رشد اقتصاد محلی، در ولسوالی‌های چهاردره و علی‌آباد ولایت کندز، در چوکات پروژه «سی.ار.ال.جی» (تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۴۱
Background image

افتتاح دو کانال آب زراعتی در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

۳ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
دو کانال آب زراعتی با هزینه مجموعی ۲میلیون ۳۸۰هزار افغانی  در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، پس از تکمیل کارهای ساختمانی، طی مراسم رسمی افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
ای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی وزارت زراعت برای بررسی پروژه‌های ساختمانی در ولایات شمال و شمال‌شرق

۳ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئت تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی پیشرفت فزیکی پروژه‌های ساختمانی و رسیدگی به چالش‌های اجتماعی مرتبط با تطبیق این پروژه‌ها، به ولایات بغلان، کندز،. . .

بازگشت به خبرها