جلسه هم‌آهنگی ولسوالی‌های تحت پوشش SNaPP2 در هرات برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۴:۰
جلسه هم‌آهنگی ولسوالی‌های تحت پوشش SNaPP2 در هرات برگزار شد


۸ قوس ۱۳۹۹
جلسه هم‌آهنگی و گزارش‌دهی از کار در ولسوالی‌های تحت پوشش برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، SNaPP2، در ولایت هرات برگزار شد.
در این جلسه تمام کارمندان این برنامه از هشت ولسوالی هرات، نماینده‌گان ریاست زراعت در سطح ولسوالی‌های تحت پوشش و مؤسسات، پروژه‌ها و برنامه‌های همکار حضور داشتند.
این جلسه که برای دو روز دوام یافت و به منظور معرفی فعالیت‌های برنامه در سطح ولسوالی‌ها، در میان‌گذاری تجربه‌ها، ارایه‌ی تجارب آموخته، بیان چالش‌ها و راه‌حل‌ها و آشنایی همکاران با یک‌دیگر تدویر یافته بود.
در این جلسه هم‌آهنگی با ارایه‌ی جزییات تمام فعالیت‌های اجرا شده توسط برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، در بخش‌های ترویج زراعت و مالداری، انکشاف سکتور خصوصی، آبیاری و قرضه‌های کوچک یاد شد و شرکت‌کننده‌گان به‌شکل گروپی روی چالش‌ها و راه‌حل‌ها با یک‌دیگر رأی‌زنی کردند و پیشنهادهای‌شان را ارایه داشتند. در ختم جلسه برای چندتن از کارمندان موفق تقدیرنامه‌های تشویقی نیز داده شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها