جلسه هم‌آهنگی ولسوالی‌های تحت پوشش SNaPP2 در هرات برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۴:۰
جلسه هم‌آهنگی ولسوالی‌های تحت پوشش SNaPP2 در هرات برگزار شد


۸ قوس ۱۳۹۹
جلسه هم‌آهنگی و گزارش‌دهی از کار در ولسوالی‌های تحت پوشش برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، SNaPP2، در ولایت هرات برگزار شد.
در این جلسه تمام کارمندان این برنامه از هشت ولسوالی هرات، نماینده‌گان ریاست زراعت در سطح ولسوالی‌های تحت پوشش و مؤسسات، پروژه‌ها و برنامه‌های همکار حضور داشتند.
این جلسه که برای دو روز دوام یافت و به منظور معرفی فعالیت‌های برنامه در سطح ولسوالی‌ها، در میان‌گذاری تجربه‌ها، ارایه‌ی تجارب آموخته، بیان چالش‌ها و راه‌حل‌ها و آشنایی همکاران با یک‌دیگر تدویر یافته بود.
در این جلسه هم‌آهنگی با ارایه‌ی جزییات تمام فعالیت‌های اجرا شده توسط برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، در بخش‌های ترویج زراعت و مالداری، انکشاف سکتور خصوصی، آبیاری و قرضه‌های کوچک یاد شد و شرکت‌کننده‌گان به‌شکل گروپی روی چالش‌ها و راه‌حل‌ها با یک‌دیگر رأی‌زنی کردند و پیشنهادهای‌شان را ارایه داشتند. در ختم جلسه برای چندتن از کارمندان موفق تقدیرنامه‌های تشویقی نیز داده شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها