حاصلات هینگ در بدخشان به بیش از ۳۵ تُن رسید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۱۶:۴۲
حاصلات هینگ در بدخشان به بیش از ۳۵ تُن رسید

۴ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان می‌گویند که امسال میزان حاصلات هینگ در این ولایت نزدیک به ۳۵ تُن بوده است.
سید معین‌الدین عینی رییس زراعت بدخشان می‌گوید که هینگ در این ولایت بیش‌تر به صورت وحشی و طبیعی آن می‌روید. او گفت که وزارت زراعت نیز در گسترش ساحات هینگ نقش دارد و سال گذشته نزدیک به ۲۵۹ هکتار زمین را در ولسوالی‌های درایم و تیشکان هینگ کاشته و آبیاری کرده است.
هینگ یک گیاه طبی است که در اکثر ولسوالی‌های بدخشان در ارتفاعات بلند کوهستان‌ها به گونه وحشی می‌رُوید و تا حال سروی دقیقی در مورد ساحات هینگ وحشی در این ولایت صورت نگرفته است.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات، انرژی و آب، همچنان. . .

بازگشت به خبرها