حاصلات هینگ در تخار امسال به حدود ۱۲۵ تُن رسیده است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۶:۵۸
حاصلات هینگ در تخار امسال به حدود ۱۲۵ تُن رسیده است
 
۱ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌‌گویند که امسال حاصلات هینگ در این ولایت به ۱۲۵ متریک تُن خواهد رسید.
سراج‌الدین مهربان رییس زراعت ولایت تخار می‌گوید: «در سال جاری نزدیک به ۴۰۰ هکتار ساحه‌ی تخریب شده‌ی هینگ در این ولایت دوباره احیا شده است.»
آقای مهربان می‌گوید که در ولایت تخار به صورت مجموعی یک هزار و ۲۲۰ هکتار زمین تحت کشت هینگ است که از هر جریب زمین در حدود ۳۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار افغانی درآمد به دست دهقانان می‌آید.
کشت‌زارهای هینگ در ولایت تخار در سال ۱۳۹۸ به ۸۲۰ هکتار و در سال ۱۳۹۹ به یک هزار و ۲۲۰ هکتار رسیده است. تلاش‌ها بر این بوده که کشت هینگ بیش‌تر از پیش ترویج پیدا کند و بدیلی برای نباتات نشئه‌آور باشد.
هینگ نبات طبی با ارزشی است که اهمیت اقتصادی و محیط زیستی خاصی دارد و در رشد اقتصاد مردم به صورت زودهنگام، از اهمیت خاصی برخوردار است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی جهت تنظیم بازار گوشت مرغ در ولایت غور

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، نشست هماهنگی را با حضور مسئولان آمریت مالداری و صحت حیوانی، اعضای اتحادیه فارم‌داران، نماینده‌گان عمده‌فروشان گوشت مرغ و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۶
Background image

بر ۱۳۵ تن از دهقانان ولسوالی نېش ولایت کندهار تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کود کیمیاوی توزیع شد

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه کمک‌های زراعتی، بر ۱۳۵ تن از دهقانان بی‌بضاعت و نیازمند ولسوالی نېش ولایت کندهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی توزیع گردید تا وضعیت اقتصادی دهقانان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره در سه ولسوالی ولایت فاریاب

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، کمپاین سرتاسری مجادله علیه ملخ‌های مضره را در ولسوالی‌های گرزیوان، بلچراغ و خواجه‌سبزپوش آغاز کرد.
این کمپاین از سوی تیم‌های. . .

بازگشت به خبرها