به ۱۸ هزار و ۵۰۰ دهقان در بلخ تخم اصلاح‌شده گندم توزیع می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۰:۰
به ۱۸ هزار و ۵۰۰ دهقان در بلخ تخم اصلاح‌شده گندم توزیع می‌شود

۲۶ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم‌ به دهقانان این ولایت را آغاز کرده است.
در این روند، ۷۳۴ متریک تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به ۱۸هزار و ۵۰۰ دهقان توزیع می‌شود. این تخم‌ها با هزینه ۳۶ میلیون افغانی تهیه شده و به صورت سب‌سایدی، تنها در بدل ۴۰ درصد بهای آن، به دهقانان توزیع می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۳۱
Background image

در لغمان کمپاین واکسیناسیون صدها هزار حیوان در برابر بیماری لمپی‌اسکین آغاز شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند تطبیق واکسین در برابر بیماری لمپی. . .

بازگشت به خبرها