ساخت ۲۸ کشمش‌خانه توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در لوگر

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
ساخت ۲۸ کشمش‌خانه توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در لوگر

۲۲عقرب ۱۳۹۹
بیست‌وهشت کشمش‌خانه توسط پروژه‌ انکشاف زنجیره ارزش باغداری در ولایت لوگر در حال ساخت است.
هریک از این کشمش‌خانه‌ها که ظرفیت تبدیل کردن ۱۲ تا ۱۵ متریک‌تُن انگور را به کشمش دارا خواهد بود، با هزینه ۲۴ میلیون و دوهزار و ۵۵۴ افغانی ساخته می‌شود. هشتاد درصد این هزینه توسط وزارت زراعت و بیست‌ درصد دیگر آن توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
با تکمیل کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها، تاک‌داران ولایت لوگر قادرند سالانه ۴۲۰ متریک‌تُن انگور را به کشمش تبدیل کنند. کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها تا ۹۵ درصد به پیش رفته و قرار است تا یک هفته‌ی دیگر به پایان برسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها