فصل چیدن گل زعفران در بلخ آغاز شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۳:۵۲
فصل چیدن گل زعفران در بلخ آغاز شد

۱۷عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از آغاز فصل چیدن گل زعفران در این ولایت خبر داده می‌گوید که در مجموع در این ولایت ۲۵۰ جریب زمین تحت کشت زعفران قرار دارد.
ریاست تاکید کرده که با آغاز فصل برداشت محصول زعفران، نقش زنان در مقایسه با مردان برجسته‌تر می‌شود. این ریاست گفته که امسال دو هکتار زمین را برای زنان ۲۰ قطعه‌ نمایشی زعفران ساخته است.
در حال‌ حاضر، چند شرکت زراعتی در ولایت بلخ در بخش زعفران فعالیت دارند و شرکت تولیدی زعفران نورس، در این زمینه فعال‌تر است. این شرکت در خزان سال جاری دو هکتار زمین را در ولسوالی‌های بلخ، دهدادی و نهرشاهی پیاز زعفران کشت کرده است .
سید زین‌الله عثمانی مسوول شرکت «نورس زعفران» می‌گوید که این شرکت در طی پنج سال نزدیک به ۳۵ جریب زمین را در ولایت بلخ و شصت جریب زمین را در ولایت‌های فاریاب، سرپل و سمنگان پیاز زعفران کشت کرده است.
شرکت نورس زعفران برای ۲۰ خانم فرصت کاری دایمی و برای ۶۰ خانم دیگر زمینه کاری فصلی را فراهم ساخته است. تولیدات این شرکت به کشورهای پاکستان، ازبکستان، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، هند، ترکیه، ویتنام، قزاقستان، چین و برخی کشورهای اروپایی صادر می‌شود. این شرکت سالانه شش‌صد تا هفت‌صد کیلوگرام زعفران فروش دارد.
شرکت نورس زعفران با نزدیک به ۲۵۰ زعفران‌کار ارتباط مستقیم دارد و از آن‌ها گل زعفران خریداری می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها