به ۳۰۰ خانواده‌ی کوچی در بلخ خوراکه حیوانی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۴ - ۱۵:۲۵
به ۳۰۰ خانواده‌ی کوچی در بلخ خوراکه حیوانی توزیع شد

۴ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در هم‌آهنگی با دفتر کمیته هالند برای افغانستان و به کمک مالی سازمان جهانی خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO»، به ۳۰۰ خانواده‌ی مالدار کوچی در ولسوالی‌های نهرشاهی، خلم و چمتال ۸۷.۵ متریک تن خوراکه‌ی حیوانی «کانسنتریت» شده توزیع کرد. برای هر فرد مالدار کوچی، ۱۰۰ کیلو گرام خوراکه‌ی حیوانی با دو صابون ضد باکتریا و یک ماسک توزیع شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها