معین آبیاری و منابع طبیعی با نماینده‌گان مردم و بزرگان قومی ولایت غور درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی گفت‌وگو کرد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۳ - ۱۸:۴۶
معین آبیاری و منابع طبیعی با نماینده‌گان مردم و بزرگان قومی ولایت غور درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی گفت‌وگو کرد


۳ عقرب ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، امروز در دفتر کارش،‌ با نماینده‌گان مردم ولایت غور در ولسی‌جرگه و شورای ولایتی، متنفذان قومی و فعالان مدنی آن ولایت دیدار و درباره‌ی پروژه‌های زراعتی تطبیق‌شدنی و فعالیت‌های زراعتی در آن ولایت گفت‌وگو کرد.
در این دیدار نماینده‌گان شورای ولایتی غور از تطبیق پروژه‌ها و برنامه‌های زراعتی در این ولایت تشکر و از کارکردهای وزارت زراعت در این ولایت ستایش کردند. آنان گفتند که وزارت زراعت به سکتور زراعت در این ولایت توجهات لازمی را داشته است و نیز به نیازها و مشکلات باغداران این ولایت توجه شده است.
در همین حال این نماینده‌گان خواستند که با زمینه‌سازی وزارت زراعت، در ولایت غور کشت هینگ توسعه داده شود تا ۴۰ هزار هکتار زمین در این ولایت، کشت شود.
آنان هم‌چنان خواستار ایجاد سردخانه‌های میوه و سبزی، ذخیره‌خانه‌های پیاز و کچالو، سربندهای آبیاری و نیز رشد صنایع دستی و ساخت مرکزهای پروسس در این ولایت شدند.
به همین ترتیب، حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در دیدار گفت که برای هر ولایت، بر بنیاد پوتانسیل زراعتی بودنش کار می‌شود. آقای غفوری گفت که ولایت غور جغرافیا، آب و منابع طبیعی گسترده دارد و باید از این ظرفیت‌ها به صورت مؤثر بهره گرفته شود.
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به نماینده‌گان غور گفت که از مجموع پیشنهادهای‌شان، یک شمار اولویت‌ها را پس از تایید نماینده‌گان مردم به نوشتار بدل کنند و به رهبری وزارت در میان بگذارند تا این که در بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰ جا داده شود و بقیه پیشنهادها در سال‌های بعدی عملی شود.
آقای غفوری گفت که وزارت زراعت به توسعه‌ی متوازن متعهد است و در ساخت سردخانه‌های میوه و ذخیره‌خانه‌ها با در نظر داشت محصولات زراعتی هر ولایت کار می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۹
Background image

در فیض‌آباد دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی ایجاد و تجهیز شد

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور توسعه زنجیره ارزش محصولات لبنی، بهبود عرضه محصولات باکیفیت و حمایت از اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها، دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی در شهر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۸:۴۸
Background image

توزیع گاوهای شیرده برای ۵۰ خانواده زلزله‌زده در کنر

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
در کنر، روند حمایت از خانواده‌های زلزله‌زده به‌منظور بازسازی زندگی و تقویت معیشت آنان در بخش مالداری ادامه دارد. در ادامه این روند، در چارچوب پروژه «بازسازی زندگی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۳:۶
Background image

دیدار رئیس زراعت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان

۱۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
شیخ مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان دیدار و درباره وضعیت کشت و تولید زعفران، فعالیت‌های اتحادیه. . .

BACK TO NEWS