حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش ساخت سبزخانه‌ها در بلخ ادامه دارد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱ - ۱۰:۵
حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش ساخت سبزخانه‌ها در بلخ ادامه دارد
۱ عقرب ۱۳۹۹
حمایت از سرمایه‌گذاری‌های سکتور خصوصی در بخش ایجاد سبزخانه‌ها برای تولید سبزیجات در ولایت بلخ از سوی یکی از پروژه‌های وزارت زراعت ادامه دارد. در تازه‌ترین مورد، کار ساخت یک سبزخانه‌ی بزرگ تجارتی سبزیجات غیرفصلی با سرمایه‌گذاری ۳۰ درصدی سکتور خصوصی و تمویل ۷۰ درصدی آن توسط وزارت زراعت تکمیل گردیده و به بهره‌برداری سپرده شد.
این سبزخانه را وزارت زراعت، از طریق برنامه‌ی حمایت از اولولیت ملی دوم «SNaPP-2» ساخته است.
مساحت این سبزخانه ۲۷۰ مترمربع است و سبزیجاتی را تولید می‌کند در آن فصل، ‌موسم تولیدش نباشد و در بازار کم شده باشد.
هزینه‌ی ساخت این سبزخانه ۵۲۳ هزار و ۴۷۴ افغانی است. این سبزخانه‌ی درآمدزا، به همکاری مالی و تخنیکی برنامه حمایت از اولویت ملی دوم و سرمایه‌گذاری خصوصی یک تن از متشبثان بخش زراعت در قریه «نوارد اوفه ملک» واقع در ولسوالی بلخ ساخته شده است.
بر اساس پلان تجارتی، برنامه‌ی کشت این سبزخانه مطابق نیاز بازار آماده شده است و سالانه ظرفیت سه بار تولید سبزیجات غیر‌ فصلی را دارد.
هدف از ایجاد این سبزخانه، جذب سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت، انتقال روش‌ها و تکنولوژی جدید زراعتی، اشتغال‌زایی و بلند بردن سطح عاید دهقانان روستایی می‌باشد.
این سبزخانه، یکی از صدها سبزخانه‌ای است که وزارت زراعت برای سرمایه‌گذاران به صورت مشترک و با سهم فراوان خود، می‌سازد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها