حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش ساخت سبزخانه‌ها در بلخ ادامه دارد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱ - ۱۰:۵
حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش ساخت سبزخانه‌ها در بلخ ادامه دارد
۱ عقرب ۱۳۹۹
حمایت از سرمایه‌گذاری‌های سکتور خصوصی در بخش ایجاد سبزخانه‌ها برای تولید سبزیجات در ولایت بلخ از سوی یکی از پروژه‌های وزارت زراعت ادامه دارد. در تازه‌ترین مورد، کار ساخت یک سبزخانه‌ی بزرگ تجارتی سبزیجات غیرفصلی با سرمایه‌گذاری ۳۰ درصدی سکتور خصوصی و تمویل ۷۰ درصدی آن توسط وزارت زراعت تکمیل گردیده و به بهره‌برداری سپرده شد.
این سبزخانه را وزارت زراعت، از طریق برنامه‌ی حمایت از اولولیت ملی دوم «SNaPP-2» ساخته است.
مساحت این سبزخانه ۲۷۰ مترمربع است و سبزیجاتی را تولید می‌کند در آن فصل، ‌موسم تولیدش نباشد و در بازار کم شده باشد.
هزینه‌ی ساخت این سبزخانه ۵۲۳ هزار و ۴۷۴ افغانی است. این سبزخانه‌ی درآمدزا، به همکاری مالی و تخنیکی برنامه حمایت از اولویت ملی دوم و سرمایه‌گذاری خصوصی یک تن از متشبثان بخش زراعت در قریه «نوارد اوفه ملک» واقع در ولسوالی بلخ ساخته شده است.
بر اساس پلان تجارتی، برنامه‌ی کشت این سبزخانه مطابق نیاز بازار آماده شده است و سالانه ظرفیت سه بار تولید سبزیجات غیر‌ فصلی را دارد.
هدف از ایجاد این سبزخانه، جذب سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت، انتقال روش‌ها و تکنولوژی جدید زراعتی، اشتغال‌زایی و بلند بردن سطح عاید دهقانان روستایی می‌باشد.
این سبزخانه، یکی از صدها سبزخانه‌ای است که وزارت زراعت برای سرمایه‌گذاران به صورت مشترک و با سهم فراوان خود، می‌سازد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط برای ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه


۹ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
در چارچوب برنامه‌های انکشافی زراعتی، روند سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه انجام شد. این روند توسط کارمندان موسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۰
Background image

توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار


۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از معیشت مالداران و بهبود وضعیت مالداری، روند توزیع بزهای شیری همراه با بسته‌های حمایوی آن در شماری از قریه‌های ولسوالی فرخار ولایت تخار  تطبیق گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۱۸
Background image

اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های مالداران در ولسوالی چمتال

در چارچوب همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ  و دفتر تطبیق‌کننده پروژه، برنامه‌ای به‌منظور اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های سنتی مالداران در ولسوالی چمتال  تطبیق گردید.
ب. . .

بازگشت به خبرها