کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در مرکز بامیان به پایان رسید

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۱۳
کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در مرکز بامیان به پایان رسید
۲۸ میزان ۱۳۹۹
کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در بامیان تکمیل شده است. این در حالی است که کار بقیه ذخیره‌خانه‌هایی که توسط برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت ساخته می‌شود، جریان دارد و بیش‌تر از ۵۵ درصد به پیش رفته است.
ظرفیت هر یک از این ذخیره‌خانه‌ها ۱۵ متریک تن است و ۲۵ ذخیره‌خانه حالا می‌تواند ۳۷۵ تن کچالو را ذخیره کند.
هر یک از این ذخیره‌خانه‌ها به هزینه‌ی ۶۱۵ هزار افغانی ساخته شده است که هزینه‌ی جمعی ۲۵ ذخیره‌خانه، ۱۵ میلیون و ۳۷۵ هزار افغانی می‌شود.
با تکمیل شدن این ذخیره‌خانه‌ها، دهقانان بامیانی می‌توانند محصولات زراعتی‌شان را اکنون ذخیره کنند و سپس در زمان و بازار مناسب، به مارکیت عرضه و به قیمت مناسب بفروشند.
باید گفت که وزارت زراعت امسال در بامیان، تنها در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، ۲۹۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در این ولایت می‌سازد. از این میان ۹۵ ذخیره‌خانه با مدیریت پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت «NHLP» و ۲۰۰ ذخیره‌خانه‌ی دیگر از طریق پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» وزارت زراعت اعمار می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها