کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در مرکز بامیان به پایان رسید

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۱۳
کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در مرکز بامیان به پایان رسید
۲۸ میزان ۱۳۹۹
کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در بامیان تکمیل شده است. این در حالی است که کار بقیه ذخیره‌خانه‌هایی که توسط برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت ساخته می‌شود، جریان دارد و بیش‌تر از ۵۵ درصد به پیش رفته است.
ظرفیت هر یک از این ذخیره‌خانه‌ها ۱۵ متریک تن است و ۲۵ ذخیره‌خانه حالا می‌تواند ۳۷۵ تن کچالو را ذخیره کند.
هر یک از این ذخیره‌خانه‌ها به هزینه‌ی ۶۱۵ هزار افغانی ساخته شده است که هزینه‌ی جمعی ۲۵ ذخیره‌خانه، ۱۵ میلیون و ۳۷۵ هزار افغانی می‌شود.
با تکمیل شدن این ذخیره‌خانه‌ها، دهقانان بامیانی می‌توانند محصولات زراعتی‌شان را اکنون ذخیره کنند و سپس در زمان و بازار مناسب، به مارکیت عرضه و به قیمت مناسب بفروشند.
باید گفت که وزارت زراعت امسال در بامیان، تنها در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، ۲۹۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در این ولایت می‌سازد. از این میان ۹۵ ذخیره‌خانه با مدیریت پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت «NHLP» و ۲۰۰ ذخیره‌خانه‌ی دیگر از طریق پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» وزارت زراعت اعمار می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها