کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز در هرات به زودی تکمیل می‌شود

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
هرات کې د پیازو د ۴۲۰ زېرمتونونو چارې ډېر ژر بشپړیږي


۲۱ میزان ۱۳۹۹
قرار است تا دو هفته دیگر، کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و پنج ذخیره‌گاه کچالو در ولایت هرات تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود. این ذخیره‌گاه‌ها به ارزش مجموعی بیش از ۲۲۰ میلیون افغانی به شمول سهم ۱۰ درصدی دهقانان مستفیدشونده، ساخته می‌شود.
ظرفیت نگهداری هر ذخیره‌گاه پیاز ۱۰ متریک تن و از ذخیره‌گاه کچالو تا ۱۶ تن است.
وزارت زراعت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی به هدف نگهداری پیاز و کچالو در اکثر ولایت‌ها در سال جاری سردخانه‌های صفر انرژی برای پیاز و کچالو (ذخیره‌گاه‌ها) ساخته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۱۳
Background image

از سوی وزارت زراعت، ۹۶۰۰ جریب زمین برای ساخت شهرک معیاری در عینو مینه کندهار انتقال داده شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۶۰۰.۹۳ جریب زمین را در شرق عینو مینه، مربوط به ولسوالی دامان ولایت کندهار، به منظور ساخت یک شهرک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت سرپل دیدار کرد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت سرپل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با رئیس و کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۹:۴۱
Background image

سروی و نمونه‌گیری خاک‌های زراعتی در ولسوالی تگاب کاپیسا آغاز شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست تحقیقات خاک و آب وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روند سروی، نمونه‌گیری و طبقه‌بندی خاک‌های زراعتی را در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا آغاز کرده است.
این. . .

بازگشت به خبرها