۶۵ سویابین‌کار در بغلان، مهارت‌های جدید را آموزش دیدند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۹:۱۱
۶۵ سویابین‌کار در بغلان، مهارت‌های جدید را آموزش دیدند
۹ میزان ۱۳۹۹
آموزش‌دهی به سویابین‌کاران، در قالب «روز مزرعه»، در ولایت بغلان، توسط کارمندان ریاست زراعت بغلان و با حضور رییسان شوراهاى انکشافی محل و ۶۵ نفر از دهقانان پیش‌قدم در روستای کهنه‌مسجد ناحيه پنجم پلخمرى برگزار شد.
هدف از تجلیل این روز، معرفی تکنولوژی‌های نو زراعتی به دهقانان و در میان‌گذاری تجارب دهقانان با یک‌دیگر است.
در این برنامه‌ی آموزشی، راجع به کاشت، برداشت، اهمیت اقتصادی و غذایی سویابین معلومات داد.
کشت سویابین از سوی وزارت زراعت و نهادهای همکار و هم‌سو، به منظور ایجاد تنوع غذایی ترویج می‌شود

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۱۱:۱۶
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۲۱ مالدار کیت‌های جمع‌آوری شیر توزیع شد

۲۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی و با همکاری کمیته هالند، برای ۲۱ تن از مالداران ولسوالی شولگره این ولایت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۱۱:۱۱
Background image

ریاست زراعت بلخ: توافقات مشترک میان تاجران ترکیه و ریاست زراعت برای رشد سکتور زراعت

۲۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
شماری از نمایندگان شرکت‌های تجارتی ترکیه با حافظ محمد موسا مبین، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ دیدار کردند.
در این دیدار، تاجران ترک بر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

تکمیل و بهره‌برداری از پروژه ترناب آب زراعتی در ولسوالی شهدا بدخشان

۲۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه ساختمانی ترناب کانال زراعتی ترنگ در قریه یاجک ولسوالی شهدا ولایت بدخشان با حضور رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان، آمر تنظیم منابع طبیعی، ولسوال شهدا و مدیر. . .

بازگشت به خبرها