گزارش پروژه زنجیره ارزش باغداری به سرپرست وزارت زراعت ارایه شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۵ - ۱۵:۳۴
گزارش پروژه زنجیره ارزش باغداری به سرپرست وزارت زراعت ارایه شد

۵میزان ۱۳۹۹

به سلسله ارایه‌ی جزییات کامل پروژه‌های مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز احمدفرید راید رییس‌ پروژه زنجیره ارزش باغداری، HVCDSP، در باره دست‌آوردها، برنامه‌ها، بودجه‌ و برنامه‌های آینده این پروژه به داکتر انوارالحق احدی سرپرست و نامزد وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، جزییات کامل ارایه کرد.

پروژه زنجیره ارزش باغداری که در زمینه‌‌های مختلف زراعتی به ویژه توسعه باغداری از سال ۲۰۱۹ تاکنون در ولایت‌های کابل، لوگر، پکتیا، پکتیکا، خوست، غزنی، بامیان، میدان وردک، ننگرهار، کنر و لغمان فعالیت می‌کند، قرار است تا سال ۲۰۲۴ ادامه یابد.

احمدفرید راید با ارایه‌ی جزییات فعالیت‌های این پروژه به سرپرست و نامزد وزیر وزارت زراعت گفت که پروژه زنجیره ارزش باغداری در بخش‌های مختلف از جمله ساخت ذخیره‌گاه‌های کچالو، پیاز، کشمش‌خانه‌ها، احداث باغ‌های مختلف میوه‌، ترویج آبیاری قطره‌ای و همین‌طور ارایه کمک‌های مالی و تخنیکی به متشبثین و تاجرانی که در بخش زراعت کار می‌کنند، فعالیت دارد.

در همین‌حال، داکتر انوارالحق احدی پروژه زنجیره ارزش باغداری را در توسعه باغداری و زمینه‌سازی برای افزایش تولیدات میوه مهم توصیف کرده گفت که باید تلاش صورت گیرد تا این پروژه در سایر ولایات نیز نظربه ضرورت و همکاری بانک انکشاف آسیایی راه‌اندازی و تطبیق شود. پروژه زنجیره باغداری توسط بانک انکشاف آسیایی تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها