با بازسازی یک کانال، ۲۷۰ جریب زمین در ولسوالی قادس آبیاری شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۷:۱۷
بادغیس


۲۹ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، اعلام کرده که با ساخت و بازسازی یک کانال آبیاری در ولسوالی قادس این ولایت، ۲۷۰ جریب زمین تحت پوشش آبیاری موثر قرار گرفته است.
این کانال آبیاری طول ۱۶۵ متر و ارتفاع ۸۰ سانتی‌متر در قریه «قادس خردک» از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت، CBARD، بازسازی شده است.
ساخت و بازسازی این کانال مشکلات کمبود و تقسیم آب را حل کرده است. از این پروژه ۷۱۱ خانواده مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۲
Background image

آغاز برنامه آموزشی سه‌روزه برای کارمندان وزارت زراعت

۲۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی سه‌روزه برای ۵۰ تن از کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از سوی ریاست امور کارکنان این وزارت آغاز گردید. این برنامه تحت عنوان «مراسلات اداری و مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری غرس نهال در نورستان

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری غرس نهال سال ۱۴۰۵ هـ.ش از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان طی مراسمی در این ولایت آغاز گردید.
در این مراسم، والی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

اعمار فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در پنجشیر

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از ایجاد یک فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در این ولایت خبر می‌دهد. این اقدام از سوی یک تن از سرمایه‌گذاران سکتور. . .

بازگشت به خبرها