دو کانال آبیاری در بدخشان به بهره‌برداری رسید

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۱۹:۳۸
دو کانال آبیاری در بدخشان به بهره‌برداری رسید

 

۲۶ سنبله ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی حوزه‌ی دریایی پنج آمو «PARBSP» اخیراً دو کانال فرعی آبیاری را در ولایت بدخشان به بهره‌برداری سپرده است.
کانال‌های «ملنگ‌آب» و «سخا» در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان موقعیت دارند، که حدود  ۳۶۰ هکتار زمین زراعتی را آبیاری می‌کنند. کار ساخت‌وساز این کانال‌ها سال پار از سوی پروژه سکتوری حوزه‌ی دریایی پنج آمو آغاز شده بود که بعد از یک‌سال، این کانال‌ها به بهره‌برداری رسیده‌اند.
با ساخت این کانال‌ها، منازعات بر سر آب میان دهقانان این ولسوالی حل شده و نیز آب به صورت اساسی به مزرعه‌های‌شان می‌رسد.
طول مجموعی کانال‌های یادشده ۴.۹ کیلومتر است. کانال‌های یادشده حدود یک هزار و ۸۰۰ خانواده را به صورت مستقیم تحت پوشش قرار می‌دهند. ساخت این دو کانال، مشکلات آب دهقانان تحت پوشش را به گونه‌ی گسترده حل کرده است. در ساخت‌وساز کانال‌های یادشده حدود ۷.۲ میلیون افغانی هزینه شده که از سوی بانک انکشاف آسیایی پرداخت گردیده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها