به یک هزار خانواده در بامیان بسته‌های پروسس لبنیات و به ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۷ - ۱۴:۵۴
به یک هزار خانواده در بامیان بسته‌های پروسس لبنیات و به ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع شد
 
۱۷ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان از طریق پروژه‌ی مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها، به یک هزار خانواده بسته‌های پروسس لبنیات و برای ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع می‌کند. توزیع این بسته‌ها با حضور سیدانور رحمتی والی بامیان، در مرکز ولایت آغاز شد. به دنبال آن، این برنامه در ولسوالی‌های تحت پوشش ادامه خواهد یافت.
بسته‌های پروسس لبنیات برای هر خانواده شامل ظرف آلمونیمی، پروسس‌کننده‌ی شیر، شیردان آلمونیمی، صاف‌کننده‌ی شیر (جالی)، چوکات خشک‌کننده قروت، جک پلاستیکی و موزه است. هم‌چنان بسته‌های مرغداری برای هر خانواده ۳۵۰ کیلوگرام دانه‌ی مرغ، دو تا آب‌خوره، دو تا دانه‌خوره، چهار متر جالی و بسته‌های انتی‌بیوتیک را شامل می‌شود. برای زنانی که بسته‌های مرغداری کمک شده، پیش از این به هر کدام‌شان ۳۰ مرغ تخم‌گذار توزیع گردیده بود.
مالداری و تولید لبنیات در روستاها، خصوصاً جاهای سردسیر مانند ولایت بامیان، یکی از منابع موثر عایداتی است که می‌تواند خانواده‌ها را در افزایش درآمدهای‌شان کمک کند. از همین رو پروژه مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها، جهت انکشاف زنجیره‌ی مالداری در ولسوالی‌های تحت خود، کمک می‌کند.
بهره‌برنده‌گان از بسته‌های پروسس لبنیات شامل آن عده زنان بی‌بضاعتی‌اند که قبل از شیوع ویروس کرونا بسته‌های مالداری شامل گوسفند شیرده بره‌دار و بسته‌های خوراکی را دریافت کرده بودند. با توزیع این بسته‌ها، خانواده‌های یادشده می‌توانند لبنیات معیاری تولید کنند و عاید بیش‌تر به دست بیاورند.
پروژه مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها به منظور کمک به مصونیت غذایی، بهبود وضعیت تغذّی، معیشتی و اقتصادی؛ خانواده‌های فقیر و بی‌بضاعت را از طریق معیشت‌های مختلف زراعتی، مالداری و انکشاف زنجیره‌های ارزشی آن معیشت‌ها در سطوح مختلف همکاری می‌کند. این پروژه توسط اداره‌ی انکشافی سویس «SDC» تمویل و با همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تطبیق می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها