به یک هزار خانواده در بامیان بسته‌های پروسس لبنیات و به ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۷ - ۱۴:۵۴
به یک هزار خانواده در بامیان بسته‌های پروسس لبنیات و به ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع شد
 
۱۷ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان از طریق پروژه‌ی مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها، به یک هزار خانواده بسته‌های پروسس لبنیات و برای ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع می‌کند. توزیع این بسته‌ها با حضور سیدانور رحمتی والی بامیان، در مرکز ولایت آغاز شد. به دنبال آن، این برنامه در ولسوالی‌های تحت پوشش ادامه خواهد یافت.
بسته‌های پروسس لبنیات برای هر خانواده شامل ظرف آلمونیمی، پروسس‌کننده‌ی شیر، شیردان آلمونیمی، صاف‌کننده‌ی شیر (جالی)، چوکات خشک‌کننده قروت، جک پلاستیکی و موزه است. هم‌چنان بسته‌های مرغداری برای هر خانواده ۳۵۰ کیلوگرام دانه‌ی مرغ، دو تا آب‌خوره، دو تا دانه‌خوره، چهار متر جالی و بسته‌های انتی‌بیوتیک را شامل می‌شود. برای زنانی که بسته‌های مرغداری کمک شده، پیش از این به هر کدام‌شان ۳۰ مرغ تخم‌گذار توزیع گردیده بود.
مالداری و تولید لبنیات در روستاها، خصوصاً جاهای سردسیر مانند ولایت بامیان، یکی از منابع موثر عایداتی است که می‌تواند خانواده‌ها را در افزایش درآمدهای‌شان کمک کند. از همین رو پروژه مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها، جهت انکشاف زنجیره‌ی مالداری در ولسوالی‌های تحت خود، کمک می‌کند.
بهره‌برنده‌گان از بسته‌های پروسس لبنیات شامل آن عده زنان بی‌بضاعتی‌اند که قبل از شیوع ویروس کرونا بسته‌های مالداری شامل گوسفند شیرده بره‌دار و بسته‌های خوراکی را دریافت کرده بودند. با توزیع این بسته‌ها، خانواده‌های یادشده می‌توانند لبنیات معیاری تولید کنند و عاید بیش‌تر به دست بیاورند.
پروژه مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها به منظور کمک به مصونیت غذایی، بهبود وضعیت تغذّی، معیشتی و اقتصادی؛ خانواده‌های فقیر و بی‌بضاعت را از طریق معیشت‌های مختلف زراعتی، مالداری و انکشاف زنجیره‌های ارزشی آن معیشت‌ها در سطوح مختلف همکاری می‌کند. این پروژه توسط اداره‌ی انکشافی سویس «SDC» تمویل و با همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تطبیق می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با مقامات کشور ازبکستان 

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمنوف شخرتک والی ولایت اندیجان ازبکستان، اویبک عثمانوف سفیر ازبکستان در کابل و شماری از تاجران آن کشور دیدار و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع کمک‌های غذایی برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه ولایت جوزجان

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مؤسسه «دبلیو اچ اچ» برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه مواد غذایی تازه توزیع نمود.
بر اساس معلومات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
با نهایت تأسف و تأثر، خبر. . .

بازگشت به خبرها