بیش از سه هزار خانم در بلخ مصروف زراعت‌اند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۱۱ - ۱۵:۴۶
بیش از سه هزار خانم در بلخ مصروف زراعت‌اند
۱۱ سنبله ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، زمینه‌ی کار در مزرعه را برای بالاتر سه هزار زن در مرکز و ۱۲ ولسوالی این ولایت، فراهم ساخته است.
این خانم‌ها در باغچه‌های خانه‌گی‌ای کار می‌کنند که توسط وزارت زراعت و از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت ساخته شده است. هم‌چنان وزارت زراعت برای این شمار زنان، تمامی شیوه‌های کشت، پرورش، و برداشت حاصل انواع مختلف سبزیجات و پروسس آن را آموزش داده است.
این خانم‌ها که اکثریت‌شان از نبود زمینه‌های کاری رنج می‌بردند در حال حاضر در کنار مردان خانواده‌های‌شان به نان‌آوران خانه‌های‌شان بدل شده و در بلند بردن اقتصاد خانواده‌های‌شان، تلاش می‌کنند.
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش برای این خانم‌ها تخم ۱۶ نوع سبزی را توزیع، برای شماری از این خانم‌ها گل‌خانه‌هایی با سایزهای مختلف و نیز مراکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات را ایجاد کرده است.
شماری از این خانم‌ها بر گسترش هرچه بیش‌تر کمک‌های وزارت زراعت برای خانم‌ها در ولسوالی‌های این ولایت تاکید می‌کنند.
آنان می‌گویند یکی از راه‌هایی که تا حال خانم‌ها توانسته‌اند در کنار مردان خانواده، در زنده‌گی‌شان تغییر مثبت به وجود بیاورند، کار در مزرعه و در بخش باغچه‌های خانه‌گی بوده است.
قابل یادآوری است که وزارت زراعت، توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری «NHLP» پیش از این نیز برای هزاران زن در دیگر ولایت‌ها نیز این خدمات را عرضه کرده که دست‌آوردهای خوبی نیز داشته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان؛ پاکسازی بیش از ۳۱۰۰ هکتار زمین

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در شماری از قریه‌های مرکز ایبک و ولسوالی حضرت سلطان خبر می‌دهد.
گلاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۴
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۲۵۰ خانواده در سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی مؤسسه WHH  در چارچوب پروژه «تقویت انعطاف‌پذیری جوامع آسیب‌پذیر»، بسته‌های باغچه خانگی را برای ۲۵۰ خانواده در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
Background image

میدان وردګ کې د لبنیاتو او مېوو پروسس کوونکو ته وسایل ووېشل شول

۲۷ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت د دایمیرداد ولسوالی کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» په چوکاټ. . .

بازگشت به خبرها