امضای تفاهم‌نامه‌ی فروش زعفران کابل به یک شرکت خصوصی

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ - ۱۴:۱۱
 امضای تفاهم‌نامه‌ی فروش زعفران کابل به یک شرکت خصوصی

۲۵حوت ۱۳۹۸
عمرجان منگل رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، تفاهم‌نامه‌ای را به منظور فروش زعفران تولیدشده در کابل، با مسوول شرکت «آریا افغان زعفران» امضا کرد.
بر اساس این تفاهم‌نامه، شرکت «آریا افغان زعفران»، محصولات زعفران تولیدشده در کابل را از دهقانان به قیمت مناسب خریداری می‌کند و‌ مطابق به نورم‌های پذیرفته‌شده آن را پروسس و به بازارهای بیرون کشور عرضه می‌دارد.
قرار است به زودی وسایل پروسس زعفران از سوی ریاست زراعت کابل به این شرکت تحویل داده شود

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها