سفر هیئت وزارت زراعت به هلمند؛ روند انتقال یک‌هزار جریب زمین به شاروالی خانشین آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۸
هلمند ته د کرنې وزارت د پلاوي سفر؛ خانشین ښاروالۍ ته د زر جریبه ځمکې د لېږد بهیر پیل شو

۲۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تسریع روند توسعه شهری و آبادانی منظم در کشور، یک هیئت بلندپایه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرده و در جریان آن، از روند انتقال یک‌هزار جریب زمین به شاروالی ولسوالی خانشین نظارت کرد.
این هیئت به رهبری مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت انجام شده و شماری از مسئولان و کارمندان ریاست اراضی نیز وی را همراهی می‌کردند.
به گفته مسئولان، هدف اصلی این سفر، عملی‌سازی روند انتقال یک‌هزار جریب زمین مربوط به شاروالی ولسوالی خانشین ولایت هلمند و فراهم‌سازی زمینه برای تطبیق پلان‌های توسعه شهری است.
در جریان روند انتقال زمین، مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی، قاری بشیر احمد رئیس زراعت ولایت هلمند و مسئولان شاروالی ولسوالی خانشین همراه با شماری از کارمندان دولتی حضور داشتند.
مولوی محمود مظلوم در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، گفت هدف اساسی انتقال این زمین، تطبیق پلان‌های تفصیلی و استراتیژیک است که براساس حکم رهبری امارت اسلامی انجام می‌شود.
وی افزود، خوشحال است که کشور در مسیر آبادانی و پیشرفت قرار دارد و هر روز پروژه‌های توسعه‌ای بیشتری در آن عملی می‌شود و نهادهای مربوط برای خدمت به مردم تلاش می‌کنند.
همچنان مسئولان شاروالی ولسوالی خانشین از هیئت استقبال کرده و در مورد پلان‌های تفصیلی شاروالی، پروژه‌های آینده ساختمانی و برنامه‌های توسعه شهری در این زمین معلومات ارائه کردند.
قابل یادآوری است که چنین برنامه‌های تنظیم و انتقال زمین به شاروالی‌ها، گام مهمی در راستای نظم شهری، توسعه زیربناها و فراهم‌سازی سهولت‌ها برای مردم به‌شمار می‌رود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها