کمپین نهال‌شانی رسماً در بلخ آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ - ۱۴:۰
 کمپین نهال‌شانی رسماً در بلخ آغاز شد

۱۲ دلو ۱۳۹۸
کمپین نهال‌شانی در ولایت بلخ توسط ریاست زراعت ولایت بلخ و در هماهنگی با ریاست حفاظت محیط از ریاست پوهنتون بلخ آغاز شد.
در آغاز این کمپین مسوولان محلی حضور داشتند. محمدسالم ساعی، رییس زراعت بلخ درباره‌ی برنامه نهال‌شانی گفت: «در کمپین خزانی تا این دم، ۶۰۰ جریب باغ میوه در ولایت بلخ ایجاد شده است و هم‌چنان در کمپین نهال‌شانی که حالا در ولایت بلخ به منظور افزایش سرسبزی راه‌اندازی می‌شود، ریاست زراعت ۱۰۰ هزار نهال را برای تشویق مردم در حفاظت از سرسبزی و محیط زیست توزیع می‌کند.»
ریاست زراعت هم‌چنان به اساس تفاهم‌نامه‌ای با ریاست پوهنتون بلخ، قرار است یک هکتار باغ میوه در محوطه دانشگاه بلخ بسازد و ‌هم‌چنان یک هزار نهال، یک‌مقدار تخم هینگ و نیز وسایل زراعتی را به این نهاد تحصیلی همکاری کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها