در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
د هلمند دوو ولسوالیو کې پر سلګونو بزګرانو د جوارو اصلاح شوي تخمونه او کیمیاوي سرې ووېشل شوې

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی را برای صدها تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های مارجه و نادعلی توزیع کرده است.
بر اساس معلومات، در ولسوالی مارجه از سوی مدیریت عمومی امور زراعتی، برای ۱۳۰ تن از دهقانانی که قبلاً سروی شده بودند، کمک توزیع گردید که شامل یک بوجی کود سیاه، یک بوجی کود سفید (یوریا) و ۱۲ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده جواری برای هر دهقان می‌باشد.
همچنان در ولسوالی نادعلی نیز در چارچوب همین برنامه، برای ۱۲۵ تن از دهقانان مستحق کمک توزیع شده است که بر اساس آن، برای هر دهقان ۱۲ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده جواری، ۵۰ کیلوگرام کود سفید (یوریا) و ۵۰ کیلوگرام کود سیاه داده شده است.
مستحقین این کمک‌ها از سوی یک کمیته مشترک به‌گونه شفاف شناسایی شده و روند توزیع نیز با حضور همین کمیته انجام شده است که شفافیت و عدالت در آن تأمین گردیده است.
دهقانان از دریافت این کمک‌ها ابراز خرسندی نموده و گفته‌اند که چنین حمایت‌ها در افزایش حاصلات و بهبود وضعیت اقتصادی آنان نقش مهم دارد. آنان از ریاست زراعت و نهادهای همکار قدردانی کرده و خواهان تداوم و گسترش این‌گونه حمایت‌ها در آینده شدند.
مسئولان ریاست زراعت هلمند می‌گویند که این‌گونه برنامه‌ها به هدف افزایش تولیدات زراعتی، تأمین مصونیت غذایی و تقویت وضعیت اقتصادی دهقانان تطبیق می‌شود و تلاش دارند تا این کمک‌ها را به سایر مناطق نیز گسترش دهند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها